x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Info

Info

18 Iul 2005   •   00:00
GURMAND. La Gyula se va face o supa din 150 kg de cartofi, 110 kg de ceapa, ardei si rosii, 60 kg de carnati, 20 kg de sunca, 120 kg de mirodenii si 800 de litri de apa vor fi utilizate pentru a se gati cele 2005 portii de supa. Supa va fi facuta intr-un ceaun gigantic, in cadrul celei de-a sasea editii a Festivalului Tarhonya, a declarat Janos Simon. Cei 40 de bucatari vor incerca sa depaseasca recordul stabilit anul trecut, cand au fost gatite 2004 portii de supa. (Cristina Andreea Catana)

COMBINATII. Inghetatele din ingrediente ciudate au intrat in moda. O companie din Africa de Sud a scos o noua inghetata cu vin. Ei produc doua sortimente: inghetata cu Chardonnay, miere si smochine si inghetata cu Pinot Noir, visine si zmeura. Producatorii afirma ca acest tip de inghetata este foarte folositor pentru sanatate. (Veronica Guzun)

×
Subiecte în articol: gastronomie