Așa că pentru această săptămână ne-am oprit la acest sandviș cu avocado și ou poșat, minunat pentru prima masă din zi! Sperăm să vă placă și vouă!
INGREDIENTE
-
1 avocado bine copt
-
2 ouă
-
1⁄2 lamâie
-
2 felii de pâine
-
Ulei de măsline
Citește pe Antena3.roCare e cauza morții lui Silviu Prigoană. Acestuia i s-a făcut rău în timp ce mânca -
Miez de nucă (opțional)
-
Sare
-
Piper
CUM SĂ FACEȚI
- Tăiați avocado-ul pe lungime, în jumătăți. Scoateți sâmburele și puneți miezul într-un castron.
- Cu furculița pasați cât mai bine pulpa. La final, stropiți cu zeamă de lămâie (să nu oxideze), puțin ulei de măsline și potriviți gustul de sare și piper. Și, plini de inspirație, am adăugat și 2 bucăți de miez de nucă. Poate vă tentează să încercați un gust nou! Dacă nu, săriți peste acest pas. Dați la rece.
- Pentru oul poșat, vedeți aici cum am făcut noi. Chiar nu am făcut nimic complicat.
- Prăjiți două felii de pâine, în prăjitor sau într-o tigaie, puneți deasupra pasta de avocado și oul poșat. Nici că se putea un mic-dejun mai bun, credeți-ne!