● Mod de preparare:
1 Într-un bol se mixează ouăle împreună cu sarea şi zahărul brun, se adaugă făina, se mixează încă două minute, apoi se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt presărată cu făină.
2 Se introduce în cuptorul încins şi se coace la foc mediu 10-15 minute. Se scoate pe un grătar de bucătărie şi se lasă să se răcească.
3 Într-un bol separat se mixează frişca, se amestecă bine cu zahărul pudră, jumătate din scorţişoară şi gelatina dizolvată la bain-marie.
4 Se adaugă perele din compot scurse şi tăiate cubuleţe, se amestecă, se tapetează forme de sufleu cu folie de plastic, se toarnă puţină cremă, se aşază deasupra rondele de blat şi se pune din nou cremă.
5 Se acoperă cu folie, se introduc la rece pentru minimum două ore, apoi se scot din forme şi se pun în farfurii. Se presară cu cacaua amestecată cu restul de scorţişoară, se decorează cu migdale şi se servesc imediat.
● Sfat: Se servesc ca atare, cu felii de pere proaspete sau cu ciocolată rasă.
● Băutura: Suc de fructe
Citește pe Antena3.ro