Potrivit cumvaplace.ro. rețeta de bază cuprinde maioneză, muștar, ierburi tocate, castraveți murați și capere, adică exact rețeta de mai jos.
INGREDIENTE
-
230 g maioneză de casă
-
2 linguri de ierburi tocate mărunt (pătrunjel, tarhon, chives)
-
1 lingură de capere (din conservă)
-
1 linguriță de muștar
-
2 castraveți murați
-
Sare
Citește pe Antena3.roCare e atmosfera la sediul USR. Elena Lasconi a avut o criză de bilă de la emoții: „N-am dormit toată noaptea” -
Piper
CUM SĂ FACEȚI
- Taie castraveții pe lungime și scurge-i de zeamă cât mai bine, apoi taie-i în cubulețe cât mai fine.
- Sfărâmă caperele cu lama cuțitului și taie-le cât mai mărunt.
- Amestecă toate ingredientele într-un bol mic.
- Acoperă și dă la rece 30 de minute pentru a se întrepătrunde aromele.
- Încearcă această rețetă de sos Remoulade alături de cartofi la cuptor sau prăjiți, fripturi reci sau fructe de mare sau ouă fierte.
SFATURI
- În funcție de preferințe, mai poți adăuga în sos un file de anchoa tocat fin. Pentru mulți bucătari, fileul de anchoa este ingredientul secret pentru multe rețete de sosuri, salate sau sandvișuri, datorită gustului său unic.