
Au o textură moale și fragedă, care se topește în gură. Rețea este simplă întrucât ai nevoie de puține ingrediente iar rezultaul este delicios!
Rețetă de gogoși cu lingura
Ingrediente
300 grame de făină
1 ou
3 linguri de ulei
1 măr dat pe răzătoare
un praf de sare
6 linguri de praf de copt
3 linguri de zahăr
2 linguri de iaurt
Mod de preparare
Într-un bool mare adaugi zahăr, ou, ulei, sare, iaurt, praf de copt, pe care le amesteci.
După omogenizarea compoziției se adaugă măr ras și făină. Se amestecă bine și se lasă timp de 15 minute. Se ia câte o lingură din compoziție și se pun gogoșile în ulei încins, unde se prăjesc până se rumenesc.
Cum le umpli
Gogoșile pot fi preparate fără umplutură, doar cu zahăr pudră pe deasupra, sau cu umplutură. Dacă vrei să le umpli, poți face acest lucru cu un posh, în care pui cremă de ciocolată, cremă de vanilie sau gem de casă. IOpțional poți adăuga în compoziția gogoșilor esență de vanilie sau rom și scorțișoară, potrivit spynews.ro.
