REŢETA ZILEI: Chipsuri de sfeclă roşie
Ingrediente: sfeclă roşie rotundă şi sare de mare
Mod de preparare: Se aleg rădăcini de sfeclă roşie care să nu fie fibroase, se curăţă de coajă şi se taie rondele foarte subţiri. Se aşează feliile în tavă cu hârtie de copt şi se presară cu sare de mare.
Se introduc câte două tăvi deodată în cuptor, la 180 grade Celsius şi se lasă 15-20 minute. După acest timp vor fi uşor uscate, iar centrul trebuie să fie făcut. Se scot chipsurile într-un bol larg pe măsură ce se face fiecare tavă.
După ce s-au copt toate, se aşează din nou chipsurile în tăvi. Se scade temperatura la 130 grade Celsius şi se lasă încă 10 minute, până chipsurile se deshidratează şi mai mult şi devin crocante.
Se scot tăvile şi se lasă chipsurile să se răcească, pentru că se vor face şi mai crocante. Abia după ce se răcesc complet se scot din tavă. (e-retete.ro)

Ştiri din .ro
Mirela Vaida la Te cunosc de undeva!: „E nenorocire! Nu vreau să mai aud de ea în veci!”

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă Stand-up Revolution, la Antena 1
Antena 1 difuzează mini seria „Iisus din Nazareth”, produsă de Franco Zeffirelli
Grecia renunță la carantină pentru turiștii din UE
Cum să asortezi corect perechea de adidași cu rochia preferată

George Tănase intră în pielea lui Michael Jackson pentru un roast istoric la iUmor
Ți-ai propus să redecorezi casa? Află de ce mobila din lemn este cea mai bună alegere!
Chefi la cuțite – lider de audiență Chef Bontea a părăsit platoul Chefi la cuţite la proba amuletei

Chefi la cuțite, lider de audiență! Mihai Bendeac și actorul Radu Micu intră în bucătărie în această seară

La ce servesc rafturile metalice
Cinci trucuri pentru o casă în stil minimalist
Cauti dezinfectantii ideali pentru casa ta? Iata 3 factori de care sa tii cont!

Cum se montează corect aparatul de aer condiționat
6 soluții pentru o casa pe teren mic sau îngust
Chef Bontea şi-a adjudecat aseară o nouă amuletă Andrei Păunescu şi Maria Măgirescu, invitaţi speciali diseară la Chefi la cuţite
