x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI Prăjitură cu brânză şi căpşuni

REŢETA ZILEI Prăjitură cu brânză şi căpşuni

28 Oct 2016   •   07:00
REŢETA ZILEI Prăjitură cu brânză şi căpşuni
Sursa foto: pixabay.com

Ingrediente: 400g brânză de vaci, 500g căpşuni, 200g zahăr, 200g făină, 3 ouă, 120g unt, 10g praf de copt, 2ml esenţă de vanilie, un praf de sare

Mod de preparare: se amestecă făina, praful de copt, zahărul şi sarea, apoi se mixează separat brânza, cu ouăle şi esenţa de vanilie. Se adaugă amestecul uscat şi se mixează foarte bine, după care se adaugă untul topit şi se continua mixarea. Se taie cubuleţe căpşunile, se adaugă în aluat, după care amestecă bine. Se toarnă compoziţia în forme şi se coace o oră la 180 de grade, sau până când trece testul scobitorii. Se lasă la răcit în forme şi se serveşte.

Puteţi încerca şi Cea mai bună rețetă de bomboane de ciocolată cu avocado

Cea mai simplă rețetă de tartă cu dovleac

Cea mai bună rețetă de cremă de zahăr ars cu struguri

 

×