Ingrediente: 3 conserve ton în ulei de 170 gr, praz, ardei, 150 gr caşcaval răzuit, 2 ouă, măsline, 2-3 linguri smântână, 1 lingură pesmet, 1 lingură muştar, 250 gr foietaj.
Mod de preparare: Ungem foietajul cu muştar şi îl punem pentru 15 minute la cuptor. Între timp, pregătim umplutura pentru tartă: tăiem prazul felii, ardeiul cubuleţe, măslinele în două, iar tonul îl lăsăm la scurs.
Batem două ouă şi le amestecăm cu smântână şi ½ din caşscaval. Presărăm pe aluat pesmetul, adăugăm prazul şi ardeiul, după aceea tonul, măslinele şi amestecul de ouă, iar pe deasupra presărăm caşcavalul rămas.
Dăm tarta la cuptor pentru 35-40 de miunute până prinde o crustă aurie. (petitechef.ro)
Citește pe Antena3.ro