x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Tocăniţă de pui cu bere

REŢETA ZILEI: Tocăniţă de pui cu bere

05 Sep 2018   •   20:30
REŢETA ZILEI: Tocăniţă de pui cu bere

Ingrediente: 700 gr carne de pui, 1 ardei gras, 1ceapă mare, 2 căţei de usturoi,1 ardei iute, ½ conservă de roşii, ½ legătură pătrunjel, 1 linguriţă oregano, ¼ linguriţă chimion,1 cană bere blondă, 3 linguri ulei, sare.

Mod de preparare: Se mixează în robot ceapa, ardeiul gras, ardeiul iute, usturoiul, roşiile şi pătrunjelul până devin pastă. În uleiul încins se prăjeşte carnea pe ambele părţi până se rumeneşte. Se scoate carnea pe o farfurie. În locul ei, în oală, adăugaţi pasta de legume şi căliţi-o timp de 10 minute. Puneţi carnea înapoi în oală şi condimentaţi tocăniţa cu oregano, chimion şi sare. Adăugaţi berea, amestecaţi bine şi lăsaţi să fiarbă fără capac, timp de 15 minute. Puneţi capacul pe oală şi mai fierbeţi la foc mic încă 30 de minute.

Sursă: e-retete.ro

 

×