x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei : Tocăniţă de vinete

Rețeta zilei : Tocăniţă de vinete

20 Aug 2017   •   20:30
Rețeta zilei :  Tocăniţă de vinete
Sursa foto: ALLEKO/Getty Images/iStockphoto

Tocăniţă de vinete. Ingrediente: 3 vinete coapte şi scurse, 1 dovlecel, 3 cepe tăiate solzişori, 3 ardei tăiaţi fâşii, 1 morcov ras, 100 ml ulei de măsline, 3 

        căţei de usturoi zdrobiţi, 0,5 kg roşii fără coajă, pătrunjel

        Mod de preparare -

        Ceapa, morcovii, dovlecelul şi ardeii se pun la fiert în puţină apă, se lasă 15 minute, apoi se adaugă roşiile.Când e aproape gata, se adaugă vinetele tocate, usturoiul, pătrunjelul şi uleiul de măsline.Tocăniţa este bună servită caldă cu pilaf. Poftă bună!


 

×
Subiecte în articol: reteta