Un numar special dedicat graului si painii, in luna lui Cuptor - iata o provocare pe care Jurnalul de Bucatarie v-o face o data cu editia de maine a suplimentului. Reportaje incitante urmaresc "drumul painii", din lanul de grau pana la masa noastra cea de fiecare zi.
Fie ca ne-am aflat in campie, la Frumusani (Calarasi), la silozul de la Valea Dragului (Giurgiu), la brutaria de la Moara Vlasiei (Ilfov) ori... la Muzeul Astra din Sibiu, am incercat sa devoalam pentru dumneavoastra miraculosul dintr-un fapt obisnuit. Tot in acest numar, intitulat "Pledoarie penru paine", veti descoperi un interviu avand ca tema "Painea sacra, painea profana", realizat cu scriitorul Ovidiu Genaru, cel care recent a tiparit volumul "Painea noastra cea de toate zilele". In fine, feluritele retete de paine, alaturi de clasicul nostru caiet de retete cu preparate din carne, legume, peste si dulciuri, intregeste o editie a Jurnalului de Bucatarie menita sa fie pe gustul tuturor.Citește pe Antena3.ro