x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Adina Buzatu a trăit clipe de groază în avion! Citeşte confesiunea stilistei

Adina Buzatu a trăit clipe de groază în avion! Citeşte confesiunea stilistei

de Cosmina Stoicescu    |    25 Iul 2012   •   11:08
Adina Buzatu a trăit clipe de groază în avion! Citeşte confesiunea stilistei

Pentru prima data de cand circula cu avionul, stilista Adina Buzatu s-a confruntat cu o situatie periculoasa care a facut-o sa simta frica in cea mai pura forma a ei.

Vremea capricioasa din ultimele zile a afectat si circulatia aeriana, generand emotii naprasnice pasagerilor de pe rutele interne. Alaturi de ceilalti calatori din cursa Tarom care a decolat, luni, la ora 12.00 de la Cluj Napoca catre Bucuresti, Adina a incremenit de groaza in momentul in care a simtit ca aeronava nu poate ateriza, din cauza vantului puternic.

Cand a realizat ca avionul a izbit solul, dar apoi s-a ridicat din nou in aer, si-a dat seama ca este in mare pericol. “Stewardesa a incercat sa ne linisteasca spunandu-ne ca totul este sub control, dar sincer nici ea nu parea prea convinsa de acest lucru. Pentru prima data de cand zbor cu avionul am simtit cu adevarat o frica imensa. Nici nu puteam vorbi. Cea care a fost mai relaxata a fost Sara, fetita mea, care este fanul unei emisiuni de pe Discovery despre avioane si diverse situatii care apar in timpul zborului, si ea a vorbit mereu cu mine ca sa ma calmeze. Am avut noroc cu un pilot foarte bun care a reusit sa aterizeze in conditii bune din a doua incercare. Am inteles ca totul s-a intamplat din cauza vantului foarte puternic. Sper sa nu mai traiesc vreodata asa ceva, a fost prea mult pentru mine', a declarat Adina Buzatu.

×