x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Adina Buzatu debutează în teatru!

Adina Buzatu debutează în teatru!

de Cosmina Stoicescu    |    19 Sep 2012   •   11:42
Adina Buzatu debutează în teatru!

Stilista Adina Buzatu a acceptat invitatia de a se alatura unui proiect teatral inedit, din ipostaza, cu totul noua pentru ea, de creator de costume pentru binecunoscuta piesa 'Boeing Boeing', de Marc Camoletti. Una dintre cele mai produse comedii frantuzesti de situatie din lume, care se joaca in Europa, Asia si SUA, unde a castigat si doua premii Tony, este pusa in scena in Romania de fundatia Levantis. Distributia cuprinde nume sonore ale scenei romanesti: Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Monica Davidescu, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Anca Sigartau, Maria Buza, Lucian Ghimisi si Marius Gilea, iar regia este semnata Serban Puiu, pe o traducere realizata de Irina Margareta Nistor.

Pasiunea pentru teatru, dar si prietenia care o leaga de mare parte dintre actori a determinat-o pe Adina Buzatu sa se implice in realizarea acestui spectacol, bifand o premiera absoluta in cariera ei. “Este primul proiect de acest gen pe care il accept. In asemenea situatii ma ghidez dupa intuitie, iar faptul ca i-am placut mult pe cei de la Levantis si pe actori a contat enorm. Multi dintre cei aflati pe afisul piesei imi sunt prieteni. Nu va puteti imagina cat de mult am ras la repetitii. Sper sa va convingeti de acest lucru venind la spectacole', a declarat Adina Buzatu.

Adina Buzatu a reinterpretat in viziune personala costumele clasice din piesa, pe care le-a adaptat timpurilor noastre, pastrandu-le insa farmecul retro. “Nu vreau sa spun prea mult, ca sa nu stric surpriza, insa pot preciza ca, daca pana acum ati vazut multi barbati imbracati de mine, de aceasta data veti vedea si femei. Pentru costumele personajelor feminine m-am sfatuit cu bunul meu prieten, stilistul Razvan Sanda, care are o bogata experienta in domeniu. Costumele sunt confortabile, dar spectaculoase prin detaliu si concept', a spus Adina Buzatu.

Premiera spectacolului 'Boeing Boeing' va avea loc, sambata, 29 septembrie, la ora 19.00, la sala Epika din Grand Cinema Digiplex.

×