x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Top 5 ROCHII SCURTE potrivite pentru petrecerea de Revelion

Top 5 ROCHII SCURTE potrivite pentru petrecerea de Revelion

de CS    |    30 Dec 2012   •   16:12
Top 5 ROCHII SCURTE potrivite pentru petrecerea de Revelion

Petrecerea de Revelion este, in fiecare an, pentru reprezentantele sexului frumos un motiv bun de a iesi in evidenta prin etalarea tinutele minutios alese. Daca inca nu te-a convins nici o rochie, poate te inspira creatiile designerilor. Pentru noaptea dintre ani, designerul Cosmina Englizian propune 5 tinute speciale care fac parte din colectia recent lansata pentru anul 2013, “A midsummer night’s dream”.

1. Rochia Eva (2200 lei)

Linia peplum care se regaseste pe marile podiumuri internationale poate avantaja orice silueta, daca este asortata cu fusta creion, avand efectul de modelare si alungire a corpului. Rochia propusa este eleganta, rafinata, iar prin combinatia dintre negru si culoare folosita in accesorii, reuseste sa imprime sufiecienta energie pentru a iesi din neutralitate si a transmite un mesaj indraznet.Poti miza pe puterea de seductie a elementelor contrastante.



2. Rochia night shadow (2500 lei)

Folosirea penelor in tinute creeaza un look modern si sofisticat.Rochia este realizata din fronseuri de tul si aplicatii de pene de strut, care accentueaza linia umerilor.  Poate fi purtata cu success intr-un cadru festiv. Sigur vei fi remarcata!


3. Rochia Black and White (8850 lei)
Desi combinatia alb-negru este una clasica, rochia Black&White te ajuta sa iesi din acest tipar si te poarta in zona glamour. Alb si negru, doua nuante absolute, regasite in aceeasi tinuta creeaza un adevarat spectacol. Aplicatia de cristale Swarovski din zona decolteului te face foarte pretioasa si te incadreaza in ultimele trenduri.


4. Rochia Exotique (3000 lei)
Este o tinuta extravaganta, realizata din pene in culori puternice si in trend care pune in valoare o femeie indrazneata.
Cordonul accesorizat cu elemente de cristal Swarovki Elements contureaza fin talia si  da o nota de eleganta tinutei.

 

5. Silver Blue (1500 lei)
Stralucirea paietelor a intrat in atentia designerilor, folosindu-le in creatii couture extreme de elaborate.Paietele au un aspect festiv, stralucitor,si pot fi purtate foarte usor.Ai nevoie doar de indrazneala pentru a purta rochia de party cu paiete albastre, turquoise, rosii, argintii sau aurii.Daca nu te-am convins, trebuie sa iti spun ca rochia cu paiete este un must-have in acest sezon.



×