x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion TRENDS by Adina Buzatu, pe scena Feeric Fashion Days de la Sibiu

TRENDS by Adina Buzatu, pe scena Feeric Fashion Days de la Sibiu

de Cosmina Stoicescu    |    28 Iun 2012   •   13:49
TRENDS by Adina Buzatu, pe scena Feeric Fashion Days de la Sibiu

Show-ul de moda masculina va incheia cel mai important festival de creatie vestimentara si arta contemporana din Romania.

Consecventa stilului sau inovativ, Adina Buzatu nu ezita sa-i surprinda pe admiratorii TRENDS by Adina Buzatu prin fiecare eveniment pe care il organizeaza demonstrand ca daca "haina nu-l face pe om", atitudinea este in schimb definitorie.
Invitata speciala la Feeric Fashion Days 2012, cel mai mare festival de moda din Romania ce se desfasoara in aceasta saptamana la Sibiu, cunoscuta stilista a pus la cale doua showuri spectaculoase pentru ziua de sambata, 30 iunie. Primul se va desfasura in superba cladire a Primariei din Sibiu, iar cel de-al doilea in incheierea festivalului, la kilometrul 0 din Piata Mica. Modelele vor prezenta cele mai in voga tinute TRENDS by Adina Buzatu pe muzica interpretata la nai de Nicolae Voiculet.

"In plina perioada a globalizarii eu aleg identitatea. Eu ma straduiesc sa creez o identitate vestimentara fiecarui barbat prin felul in care poarta tinutele TRENDS by Adina Buzatu. Nicolae Voiculet promoveaza identitatea noastra culturala pe marile scene ale lumii. Cand te raportezi la acelasi sistem de valori, apar intodeauna si intalnirile profesionale. Ii invit asadar pe toti cei care sunt la Sibiu sambata aceasta, la ora 21,00 in Piata Mica, la un spectacol cu totul aparte", spune Adina Buzatu

×