x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Feng-shui pentru luna mai: Zile si ore norocoase!

Feng-shui pentru luna mai: Zile si ore norocoase!

26 Apr 2018   •   09:50
Feng-shui pentru luna mai: Zile si ore norocoase!

1 mai

O zi relativa. Va puteti ocupa de treburile din spatiul inconjurator. Faceti curateni, sortati lucrurile vechi si aruncati-le pe cele care v-ar putea afecta cu energii negative. Intr-o casa curata si ordonata apar fluxuri energetice proaspete.

Orele norocoase: de la 8 la 15.

2 mai

O zi excelenta pentru noi inceputuri. Este valabil in special pentru persoanele preocupate de continuarea studiilor, de cultura estetica, de autoperfectionare. Treburile importante trebuie insa sa le finalizati pana la mijlocul zilei.

Orele norocoase: de la 12 la 15

3 mai

Treburile se leaga in special in orele diminetii. Dupa pranz, energia va scadea in ritm alert, din pacate. Prin urmare, incercati sa planificati chestiunile importante in prima parte a zilei.

Orele norocoase: de la 10 la 12.

4 mai

Acordati mai multa atentie starii de sanatate. Deosebit de eficiente vor fi procedurile de prelungire a vietii, de destindere si de curatare a organismului. O zi buna pentru a incepe un regim alimentar.

Orele norocoase: de la 17 la 21

5 mai

Odihna totala. Ganditi-va ce anume (activitati, distractii, etc) va ajuta sa va destineti cel mai bine si transpuneti totul in practica.

Ore norocoase: de la 11 la 16

6 mai

Intalniri cu prietenii, cu persoanele apropiate, cu rudele. Este de preferat sa nu va ganditi la munca astazi, pentru ca va acapareaza tot timpul.

Ore norocoase: de la 10 la 14

7 mai

Nu va agitati. Succesul va fi de partea celor care actioneaza cu mintea limpede si din inima. Nu luati decizii pripite. Inainte de a lua o hotarare, masurati de sapte ori.

Ore norocoase: de la 8 la 11

8 mai

O zi potrivita pentru a incepe o noua viata, inclusiv pentru a lansa o cerere in casatorie. Trebuie sa cumparati ceva nou pentru casa, sa faceti unele reparatii sau sa mutati mobilierul in casa.

Ore norocoase: de la 12 la 16

9 mai

O zi perfecta. Succesul vor avea cei care demareaza proiecte neobisnuite si noi colaborari. De asemenea, va puteti ocupa de gradinarit.

Ore norocoase: de la 10 la 17

10 mai

Nu intrati in dezacord cu colegii. In caz contrar, certurile vor fi de lunga durata si urate. Cea mai buna solutie este sa atrageti simpatia adversarilor prin complimente si surprize placute. Impacati-va cu cei de care v-ati despartit.

Ore norocoase: de la 14 la 19

11 mai

Nu trebuie sa fiti deosebit de activ. Este una dintre acele zile cand trebuie sa dati dovada de inspiratie, creativitate, abilitate, pentru ca la sfarsitul zilei sa trageti concluziile de rigoare. Nu luati hotarari importante.

Ore norocoase: de la 17 la 20

12 mai

Rugaciuni, meditatie, ce doriti. Acordati atentii lumii interioare. Incercati sa rezolvati problemele care va nelinistesc. Chiar si situatiile de impas isi vor gasi solutia, daca abordati totul cu originalitate.

Ore norocoase: de la 12 la 16

13 mai

Natura va ofera astazi o energie nemaipomenita. Nu pierdeti o astfel de sansa. Petreceti cat mai mult timp in afara casei, in parc sau undeva in padure. Dar fara alcool.

Ore norocoase: de la 9 la 13.

14 mai

Veti intelege multe despre oamenii care va inconjoara. Poate ce veti descoperi nu va fi foarte placut. Dar cu siguranta va fi folositor. Esential este sa nu uitati si sa folositi experienta de astazi pe viitor.

Ore norocoase: de la 12 la 16

15 mai

Aparentele insala. Incercati sa fiti cat mai vigilent si meticulos. In caz contra, nu veti putea evita greselile si dezamagirile. O zi potrivita pentru comunicare cu batranii familiei.

Ore norocoase: de la 12 la 14

16 mai

Principala teza a zilei - curaj si mobilizare. Sunt posibile oferte inedite, greu de refuzat. O sansa rara de a schimba directia activitatilor dumneavoastra, de a deschide noi orizonturi.

Ore norocoase: de la 10 la 16

17 mai

O zi perfecta pentru expunerea intentiilor dumneavoastra. Mai ales daca sunteti in cautare de sustinatori, parteneri. Acordurile, intelegerile semnate astazi vor multumi toate partile.

Ore norocoae: de la 15 la 18

18 mai

Nu trebuie sa luati decizii pripite. Astazi va trebui sa demonstrati ce minuni poate face rabdarea si evitati discutiile sensibile cu colegii sau apropiatii. Ceea ce nu inseamna ca trebuie sa ii departati.

Ore norocoase: de la 19 la 21

19 mai

Sunt posibile intalniri neprevazute, oaspeti neasteptati si vesti placute. Petreceti mai mult timp cu copiii. Se recomanda plimbarile luni si calatoriile.

Ore norocoase: de la 10 la 14

20 mai

O zi minunata. Chiar si momentele neprevazute ale zilei va vor aduce noroc. Ar fi indicat sa oferiti mici atentii rudelor. In general, este bine sa faceti cat mai multe lucruri pozitive si bune. Veti fi rasplatiti pentru asta.

Ore norocoase: de la 8 la 18

21 mai

Un val de critici se va abate asupra dumneavoastra in orele de serviciu. Nu reactionati prea dur la acuzatiile care vi se vor aduce. Curand totul va reveni la normal.

Ore norocoase: de la 10 la 14

22 mai

O zi incordata. Ocupati-va de treburile obisnuite, care nu reclama prea multa logica si precizie in executare. Sau dedicati aceasta zi lecturii.

Ore norocoase: de la 12 la 18

23 mai

O zi norocoase pentru cei care lucreaza in invatamant, care se ocupa de acte de binefacere. Astazi, toate fortele sunt in echilibru, de aceea va fi usor sa gasiti intelegere, incredere. Folositi aceste avantaje in folosul propriu.

Ore norocoase: de la 15 la 19

24 mai

O zi dominata de semnul distrugerii. Obstacole si piedici veti intalni la tot pasul. Mai bine asteptati si nu va aventurati acum in lupta.

Ore norocoase: de la 7 la 11

25 mai

Treburile curente, de rutina sunt cele mai indicate astazi. Nu fortati evenimentele, nu va intindeti mai mult decat va este plapuma. Oricum nu veti reusi.

Ore norocoase: de la 9 la 13

26 mai

O zi ideala pentru a rupe relatia cu cineva. Astazi veti reusi, in sfarsit, sa alungati din viata dumneavoastra personajul de care v-ati plictisit la culme. Un moment potrivit pentru a demara reparatii capitale in casa.

Ore norocoase: de la 11 la 14

27 mai

Cel mai importanta este astazi odihna. Ramaneti in mijlocul familiei si petreceti timpul cu persoanele apropiate sufleteste. Daca trebuie sa faceti ceva concret, doar ceea ce va aduce multumire.

Ore norocoase: de la 12 la 16

28 mai

O zi care va trece sub semnul pericolului. Fiti cu ochii in patru, renuntati la tot ceea ce ar putea fi legat de riscuri. Amanati pentru o zi sau doua calatoriile sau deplasarile.

Ore norocoase: de la 8 la 10

29 mai

Dati startul unor proiecte de amploare si participati la evenimente importante. De asemenea, actionati. Dar nu treceti dincolo de discutii de rutina, banale.

Ore norocoase: de la 9 la 12

30 mai

Trebuie sa cautati emotii placute. Orice va incanta si va bucura sufletul trebuie sa fie in vizorul dumneavoastra, fie ca e vorba de intalniri cu prieteni, de vizionarea unui film, a unei piese de teatru sau iesirea undeva la iarba verde.

Ore norocoase: de la 10 la 15

31 mai

O zi buna petru orice inceputuri. In special pentru situtii complicate aparute la locul de munca, pentru negocieri, tratative. Sunt mari sansele de a ajunge, in sfarsit, la un numitor comun chiar si cu cei mai neinduplecati dintre interlocutori.

Ore norocoase: de la 10 la 17.

 

×
Subiecte în articol: feng shui noroc activitati luna mai