x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Ingerii-pazitori: semne care te anunta ce se va intampla!

Ingerii-pazitori: semne care te anunta ce se va intampla!

05 Sep 2018   •   15:01
Ingerii-pazitori: semne care te anunta ce se va intampla!

Asa se spune ca soarta te avertizeaza, prin tot felul de metode, ce anume se va intampla. Trebuie numai sa observi si sa vezi semnele trimise si care, de fapt, sunt banale obiecte sau fenomene obisnuite. 

 

Un paianjen coborand: Curant veti primi informatii sau vesti importante. Poate chiar o oferta, pe care ar fi bine sa o refuzati. Dar asta mai taziu. Deocamdata, aveti timp sa va pregatiti moral. 

Mici neplaceri casnice inainte de a pleca de acasa pentru o perioada mai lunga, inseamna ca pe durata absentei problemele se vor inmulti. Iar la intoarcere va trebui sa le rezolvati. 

Te mananca palma stanga - este un avertisment ca trebuie sa cheltuiti mai putin. Chiar daca ideea nu va surade. 

Un animal vagabond. Daca un animal vagabond - caine sau pisica - se tine dupa dumneavoastra pe strada, inseamna ca, in sfarsit, in viata dumneavoastra va aparea o persoana cu adevarat apropiata. Deci, pregatiti-va. 

Daca mutandu-va la alt loc de munca, va cad din mana documente este clar ca veti avea probleme cu noua conducere, dar si cu noii colegi. 

In cazul in care vedeti de mai multe ori un fluture de aceeasi culoare, este aluzie directa ca vor aparea probleme de sanatate. Nu ignorati acest semn. Cel mai bun lucru este sa faceti niste analize.

Daca la semnarea unui contract sau acord nu mai merge pixul sau stiloul inseamna ca textul documentului trebuie analizat inca o data. Poate ati omis ceva extrem de important. 

Daca inainte de a porni la drum scapati cheile de la masina, ar fi bine sa amanati plecarea. Recomandare valabila si pentru situatiile in care sunteti stropiti de o masina pe strada. 

O pasare care se loveste de fereasta este un semn rau, care anunta ca cineva din familie are grave probleme de sanatate.

×