x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Zodii care își găsesc jumătatea de sărbători

Zodii care își găsesc jumătatea de sărbători

24 Noi 2016   •   20:40
Zodii care își găsesc jumătatea de sărbători

Sărbătorile de iarnă au o frumusețe aparte: cadouri, mii de lumințe, colinde și… pentru cele mai norocoase zodii, astrele au pregătit un cadou special: de Crăciun, unii nativi își vor găsi jumătatea. Vezi dacă te numeri printre ei, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Sub armura de oameni reci, încăpățânați, puțin egoiști, se ascunde o inimă romantică ce tânjește după iubire și după momente speciale în doi. Pentru Berbeci, perioada sărbătorilor de iarnă este una cu totul specială, care nu ar mai avea același farmec, dacă alături nu ar fi și jumătatea lor. Vestea bună este că anul acesta Crăciunul te va găsi cu fluturi în stomac. Trebuie doar să fii dispus să vezi iubirea, atunci când destinul ți-o scoate în cale.

Gemeni

Firi aventuroase, Gemenii nu prea acordă importanță relațiilor, de aceea le este și greu să se implice prea mult într-o poveste de iubire. Însă cine nu ar vrea să aibă pe cine strânge în brațe de sărbători? De sărbători ai toate posibilitățile să întâlnești pe cineva care te va face să vezi cu alți ochi iubirea și relațiile de lungă durată.

Leu

Dacă de Crăciun sunt mari șanse să fii tot singur, de Anul Nou aproape sigur situația se va schimba. Dragostea va apărea ca un foc de artificii, așa că îți va fi imposibil să o ratezi. Trebuie doar să fii natural. Tocmai firea ta extrovertită te va ajuta să atragi atenția persoanei care îți va fi alături mult timp de acum înainte.

×
Subiecte în articol: zodii berbec dragoste sarbatori