x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV America Express, din nou lider de piață: Diseară, lupta pentru amuletă se dă pe cel mai adânc lac din America Centrală. Nelu Cortea: ”Știu să înot, dar dacă apa e adâncă, mă panichez”

America Express, din nou lider de piață: Diseară, lupta pentru amuletă se dă pe cel mai adânc lac din America Centrală. Nelu Cortea: ”Știu să înot, dar dacă apa e adâncă, mă panichez”

21 Feb 2023   •   15:45
America Express, din nou lider de piață: Diseară, lupta pentru amuletă se dă pe cel mai adânc lac din America Centrală. Nelu Cortea: ”Știu să înot, dar dacă apa e adâncă, mă panichez”

După o întrecere amețitoare în labirintul unui târg tradițional din Guatemala, cursa pentru imunitate a fost câștigată de Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în ediția de aseară America Express care a dominat topul audiențelor pe segmentele de public comercial și urban. În seara aceasta, lupta pentru amuletă se dă pe un lac înconjurat de vulcani, ce ascunde în adâncuri comorile mayașilor – iar misiunea lansată de Irina Fodor pentru cele 3 echipe calificate la acest joc nu este deloc una simplă!

Difuzată în intervalul 20:25 – 24:02, ediția America Express de ieri seară a fost urmărită de peste 1,6 milioane de telespectatori în minutul de aur 21:40. Cel mai dur reality show din România a fost pe locul întâi în preferințele publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, obținând o audiență medie de 8 puncte de rating și o cotă de piață de 26.1%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.2 puncte de rating și o cotă de piață de 17.1%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.2 puncte de rating și 19% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 5.8 puncte de rating și 15.3% cotă de piață.

Cursa pentru imunitate de ieri seară a adus victoria echipei formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu într-o zi specială, cu o aniversare în plină aventură pe Drumul aurului, care a generat un moment extrem de emoționant. Imunitatea, care garantează trecerea în următoarea etapă din Columbia, a venit ca un cadou neașteptat de ziua Andreei Bălan. Iar cea de-a doua surpriză de care a avut parte sărbătorita i-a adus lacrimi de bucurie și dor: Andreea a primit un mesaj video din partea fiicelor ei, mărturisind emoționată că niciodată nu a stat atât de mult timp departe de ele.

În această seară, cele 3 echipe calificate la jocul de amuletă, frații Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, au parte de o întrecere într-un peisaj care le taie răsuflarea: cel mai adânc lac din America Centrală, Atitlán, ascuns printre crestele lanțului muntos Sierra Madre. Străjuit de vulcani și considerat o emblemă a Guatemalei, Atitlán este locul unei întreceri spectaculoase și foarte amuzante totodată. Irina Fodor are pentru concurenți o misiune contracronometru care îi va pune în mare dificultate – asta în timp ce unii dintre ei trebuie să-și învingă teama de ape adânci, iar alții se luptă din răsputeri să-și țină echilibrul pe paddle board. ”Dacă stăm să ne gândim, sunt exact echipele pe care eu nu le-aș fi ales niciodată pentru acest joc”, a declarat Ovidiu Buta despre adversarii săi. ”Era să mă înec de două ori când eram mic. Eu știu să înot acum, dar dacă apa e adâncă, mă panichez, nu mai știu să fac nimic”, a dezvăluit Nelu Cortea.

Ediția va continua cu întrecerea pentru cea de-a doua imunitate, ultima șansă a echipelor de a-și asigura bilete de Columbia, următoarea țară de pe Drumul aurului. Va fi o imunitate cu aromă de cafea, echipele primind o serie de misiuni într-un alt decor natural special, o plantație de cafea, unde, însă, competiția se va lăsa și cu... momente de panică. Cine va câștiga jocul de amuletă, dar și cine va lua cea de-a doua imunitate în ultima etapă din Guatemala telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: America Express lider de piata