x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Barbara şi Bella, momente amuzante la Te cunosc de undeva!: „Colegii ne spun că avem nevoie de subtitrare!”

Barbara şi Bella, momente amuzante la Te cunosc de undeva!: „Colegii ne spun că avem nevoie de subtitrare!”

de Redacția Jurnalul    |    06 Feb 2024   •   22:45
Barbara şi Bella, momente amuzante la Te cunosc de undeva!: „Colegii ne spun că avem nevoie de subtitrare!”

Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00. Printre cele 8 echipe de artişti care au acceptat provocarea de a participa în cadrul transforming show-ului se numără şi echipa formată din Barbara Isasi și Bella Santiago, care vor face un show de excepție pe scena Te cunosc de undeva!, cu fiecare apariție.

Sezonul 20 Te cunosc de undeva!, un sezon cu energie la puterea #20, dezvăluie o echipă plină de energie, formată din Barbara Isasi și Bella Santiago:

„Pentru mine, cele mai amuzante momente sunt cele în care trebuie să comunic cu Barbara, pentru că niciuna dintre noi nu stăpânește foarte bine limba română și, până nu ne vedem, nu prea reușim să înțelegem ce vrea să spună cealaltă. Unul dintre momentele funny a fost unul în care, eram pe scenă, colegii vorbeau cu juriul, toată lumea râdea și am râs și eu, fără să înțeleg de ce se amuzau toți. Barbara mă tot întreba pe mine de ce se râde în platou, dar niciuna nu știa despre ce e vorba. La fel, la repetițiile cu doamna Crina sau cu doamna Adriana, când ne explică unele lucruri, în anumiți termeni, noi două ne uităm una la alta cu ochi mari, iar asta creează situații amuzante de fiecare dată”, a declarat Bella.

„La show-ul ăsta trăim multe momente funny toți cei care participăm, mai ales eu şi Bella, care nu suntem românce și altfel înțelegem glumele în limba română. Ne prostim mult și facem glume una pe seama celeilate, iar când nu înțelegem ceva sau ne încurcăm, întrebăm colegii; toată experiența asta este una didactică pentru noi, pentru că aici învățăm o grămadă de cuvinte și expresii noi, ne îmbunătățim vocabularul încontinuu. La noi începe hazul încă de când primim piesele pentru transformări. Traducem, fiecare dintre noi, fiecare cuvânt, iar când le pronunţăm în română...ştiţi cât de haioase suntem. Jo îmi spune mereu că nu înțelege ce spun, atunci când vorbesc, cred că am avea nevoie de o subtitrare”, glumește Barbara, continuând: „Și cu Romică râdem foarte mult, pentru ca e super funny și pe vibe-ul nostru, așa că ne înțelegem de minune; la fel și cu Zarug, care este un << loquito >>, ne amuzăm împreună, iar asta face ca timpul să treacă repede. Suntem norocoase amândouă să avem o echipă mega generoasă, toți au răbdare cu noi, iar întreaga gașcă este foarte mișto, amuzantă și talentată! Mă simt iubită și apreciată de către toți colegii mei și le mulțumesc mult pentru asta!”.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea #20 şi multe, multe surprize, alături de cele 8 echipe de artişti care au spus < Da > spectaculosului show al transformărilor, care va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, începând din 17 februarie, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×