x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chefi la cuțite – lider de audiență Chef Sorin Bontea și-a ales cuțitul de aur

Chefi la cuțite – lider de audiență Chef Sorin Bontea și-a ales cuțitul de aur

10 Mar 2021   •   18:13
Chefi la cuțite – lider de audiență  Chef Sorin Bontea și-a ales cuțitul de aur

Ediția de marți seara Chefi la cuțite a fost din nou lider de audiență. Conform Kantar Media, show-ul de cooking de la Antena 1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o audiență medie de 7.8 puncte de rating și o cotă de piață de 23.5%, în timp ce ProTV s-a clasat pe locul al doilea cu o medie de 7.6 puncte de rating și 23% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a menținut pe locul întâi și în rândul întregului public din mediul urban cu o medie de 7.5 puncte de rating și o cotă de piață de 18.4 procente. Locul doi a fost ocupat de ProTV cu o medie de 6.6 puncte de rating și 16.3% cotă de piață.

         Marți seara, chef Sorin Bontea a oferit primul cuțit de aur din acest sezon. Cel care l-a convins a fost Paul Vasile, un tânăr de 27 de ani din Cernica, care a gătit o farfurie spectaculoasă cu păstrăv poșat, piure de conopidă cu ulei de mărar și spumă de soc.  Paul este bucătar de profesie și este absolut îndrăgostit de acest domeniu, cochetând încă de la 6 ani cu bucătăria. ”Am vrut să urmez o școală de bucătari pentru că asta era pasiunea mea și am zis că trebuie să urmez acest vis. Pentru că eram pasionat, mă duceam la fiecare practică. Nu am lipsit nicio zi, m-am dus chiar și de Crăciun să învăț”, a povestit el.

         Lupta pentru amuletă a încins spiritele și în ediția de aseară. Avantajul mult râvnit, 10  minute în minus la gătit pentru o altă echipă a fost câștigat de chef Florin Dumitrescu, care a pregătit un choux a la crème în care boabele de tonka au fost vedeta.

        O nouă serie de concurenți bat la porțiile afirmării în bucătărie și în următoarea ediție a show-ului, difuzată duminică de la ora 20.00 la Antena 1.

 

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 9 martie 2021

 

×