x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Emisiunea Te iubesc de nu te vezi – Dublu sau nimic, cu Gabriela Cristea, revine cu un nou sezon, la Antena Stars

Emisiunea Te iubesc de nu te vezi – Dublu sau nimic, cu Gabriela Cristea, revine cu un nou sezon, la Antena Stars

07 Iul 2023   •   18:00
Emisiunea Te iubesc de nu te vezi – Dublu sau nimic, cu Gabriela Cristea, revine cu un nou sezon, la Antena Stars

Cel mai nou sezon al reality show-ului Te iubesc de nu te vezi – Dublu sau nimic, prezentat de către Gabriela Cristea la Antena Stars vine cu un concept unic pe piaţa media românească. Cei care vor să îşi găsească sufletul-pereche se vor putea cunoaşte întâi, prin intermediul dialogului la paravan, în funcţie de felul în care se opreşte roata, ce va funcţiona ca un mecanism al destinului, pentru că nimeni nu va putea prezice persoana în dreptul căreia se va opri. Emisiunea va fi difuzată şase zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, de la ora 19.00, la Antena Stars.

„Sunt foarte bucuroasă că şi pe timpul verii vom putea să aducem în casele oamenilor poveştile de viaţă pline de suspans ale celor care vin să îşi găseasca jumatatea. Venim cu multe surprize şi noutăţi, vom avea o roată, care printr-o simplă învârtire va hotărî, într-un fel sau altul cine cu cine stă de vorbă şi între cine şi cine se poate înfiripa ceva. Vă invităm să ne urmăriţi de luni până sâmbătă, de la ora 19.00, la Antena Stars!”, a declarat gazda emisiunii, Gabriela Cristea.

Show-ul de dating va oferi dublu sau nimic, dându-le participanţilor posibilitatea de a pleca din studio împreună cu partenerii potriviţi.

 

×