x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Florin Piersic, invitatul lui Dan Negru la ”Legendele”, sâmbătă, la Antena 1

Florin Piersic, invitatul lui Dan Negru la ”Legendele”, sâmbătă, la Antena 1

23 Apr 2021   •   17:45
Florin Piersic, invitatul lui Dan Negru la ”Legendele”, sâmbătă, la Antena 1

Seria interviurilor de colecție Legendele, cu Dan Negru” continuă sâmbătă, de la 23.30, la Antena 1, când Dan Negru îl va avea ca invitat pe marele actor Florin Piersic.

            După 85 de ani, încă au rămas lucruri nespuse din viaţa marelui actor, iar despre acestea Florin Piersic va povesti alături de Dan Negru la ”Legendele”. ”Florin de Florii e o sărbătoare și mă bucur că Antena 1 e partener în acest proiect cu fotografii rare, povestite. Am găsit de Florii fotografii rare și povești nespuse din viața lui Florin. Încă mai există așa ceva!”, a spus Dan Negru. Întregul interviu va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Antena 1.

            ”Legendele, cu Dan Negru” reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară. Edițiile vor fi disponibile integral în fiecare luni pe AntenaPLAY.ro, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

×
Subiecte în articol: Legendele, cu Dan Negru florin piersic