x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Larisa Iordache a câștigat marea finală a show-ului Splash! Vedete la apă: ,,Colegii mei au mai oferit nota zece, eu am oferit-o o singură data – ție, acum!”. Cine sunt ceilalți doi câștigători

Larisa Iordache a câștigat marea finală a show-ului Splash! Vedete la apă: ,,Colegii mei au mai oferit nota zece, eu am oferit-o o singură data – ție, acum!”. Cine sunt ceilalți doi câștigători

de Redacția Jurnalul    |    31 Aug 2024   •   09:13
Larisa Iordache a câștigat marea finală a show-ului Splash! Vedete la apă: ,,Colegii mei au mai oferit nota zece, eu am oferit-o o singură data – ție, acum!”. Cine sunt ceilalți doi câștigători

Finala sezonului celui mai curajos show al verii și-a desemnat câștigătorul marelui trofeu în ediția de vineri, 30 august. Larisa Iordache a câștigat Splash! Vedete la apă şi premiul în valoare de 6.000 de euro: ,,Mi-am demonstrat mie, încă o dată, că sunt capabilă de orice!”, a mărturisit campioana, vizibil emoționată. Alături de aceasta, în finală, a sărit Cristian Chiriță, soțul gimnastei, iar din tribună i-au încurajat prietenii și familia.

Pentru săritura din marea finală, Larisa a decis să poarte un costum special, în culorile României, pe care l-a purtat în timpul unei calificări pentru un Campionat Mondial: ,,Pentru că și astăzi este o zi specială, mi-am dorit să mă simt în elementul meu și să port un costum care îmi este tare drag,  cu o mare însemnătate pentru mine!”.

În urma unei sărituri despre care Clara Gherase a declarat că: ,,Ți-a ieșit foarte bine!” și pentru care a oferit nota 8.5, Larisa Iordache a fost desemnată câștigătoarea acestui sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, cu un total de 38.5 puncte. La rândul lui, Cosmin Natanticu i-a declarat campioanei: ,,Mulțumim că te avem!”, iar Iulia Albu a ținut să-I transmită Larisei un mesaj emoționant: ,,Colegii mei au mai oferit nota zece, eu am oferit-o o singură data – ție, acum!”.

Câștigătorul medaliei de bronz și al premiului de 1.500 de euro a fost Ahmad Daas, cu un total de 36 de puncte, iar locul doi – medalia de argint și premiul de 3.000 de euro - a fost câștigat de către Dima Trofim și Dima Melnic, cu un total de 37 de puncte.

Larisa Iordache, Dinu și Jean Gavril, Bianca Patrichi și CRBL, Diana Stejereanu, DJ Deny și Alex Furman, Ahmad Daas, Iulia Clisu, Eliza Natanticu, Dima Trofim și Dima Melnic au fost finaliștii care și-au învins fricile și care s-au întrecut în sărituri care mai de care mai spectaculoase de pe platformele Complexului Sportiv de Natație Otopeni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×