x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Prima parte a seriei Singur acasă, lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor

Prima parte a seriei Singur acasă, lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor

05 Dec 2021   •   15:40
Prima parte a seriei Singur acasă, lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor

Cel mai aşteptat film de Crăciun al tuturor timpurilor, Singur acasă, s-a văzut ieri la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare prima parte a seriei Singur acasă, aceasta impunându-se ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor. Aproape 3 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 21:33, aventurile lui Kevin.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în intervalul, Antena 1 a înregistrat în medie, în intervalul 19:59 – 22:05  10.2 puncte de rating şi 29.7% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 9.5 puncte de rating şi 27.8% cota de piaţã. Și în mediul urban, prima parte a seriei Singur acasă a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 10.5 puncte de rating şi 23.3% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã şi de această dată de Pro TV, cu 9.9 puncte de rating şi 21.8% cota de piaţă. Şi la nivel naţional, Singur acasă s-a impus ca lider de audienţă, cu 13.4 puncte de rating şi 27.5% cota de piaţă, fiind urmat tot de Pro TV, cu 10.7 puncte de rating şi 21.9% cota de piaţă.

            Cu mesajul „Hai, România, să declanşăm magia!”, Antena 1 va continua sâmbătă, 11 decembrie, respectiv 18 decembrie de la 20:00, următoarele două părţi ale celei mai de succes comedii din toate timpurile. Povestea care uneşte generaţiile din România va aduce din nou zâmbetul pe chip şi bucuria în inimă, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 4 decembrie 2021

 

×