x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Seară dificilă pentru Mihai Bendeac la iUmor: Luat în colimator de trei concurente!

Seară dificilă pentru Mihai Bendeac la iUmor: Luat în colimator de trei concurente!

23 Oct 2020   •   11:32
Seară dificilă pentru Mihai Bendeac la iUmor: Luat în colimator de trei concurente!

O rusoaică, o olteancă și o cântăreață aspirantă urcă pe scena iUmor duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1, și nu este începutul unui banc, ci doar debutul unei seri dificile pentru juratul Mihai Bendeac.

Frumoasa Olga Pavlova, plecată de la Moscova și stabilită în Bulgaria, a sosit în România pentru a prezenta un număr de stand-up la iUmor, în timp ce juratul Mihai Bendeac nu se va putea abține să nu o întâmpine în mod galant, ”the romanian way”. Acesta este însă doar debutul unei seri dificile pentru jurațul iUmor, care va fi luat la țintă și de olteanca Cristina Șchiopu, dar și de Lucy, o tânără cu aspirații de cântăreață.

Rămâne însă de văzut cum va ieși Mihai Bendeac din aceste situații și cum vor juriza el, Delia și Cheloo numerele fetelor! Cei trei își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

×
Subiecte în articol: mihai bendeac iumor