x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Tudor Ionescu, susținut de soția lui, face o săritură de zile mari la Splash! Vedete la Apă:,,Aquaman mi se mai spune!”

Tudor Ionescu, susținut de soția lui, face o săritură de zile mari la Splash! Vedete la Apă:,,Aquaman mi se mai spune!”

de Redacția Jurnalul    |    21 Aug 2024   •   23:15
Tudor Ionescu, susținut de soția lui, face o săritură de zile mari la Splash! Vedete la Apă:,,Aquaman mi se mai spune!”
Sursa foto: Splash! Vedete la Apă

Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, se numără printre vedetele care au ales să-și depășească limitele și fricile la Splash! Vedete la Apă, într-o ediție dedicată Power Couple, cea mai incitantă competiție destinată cuplurilor. Telespectatorii îl vor putea urmări mâine seară, de la ora 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

,,Cea mai mare nebunie pe care am făcut-o a fost să particip la Power Couple, unde, să zicem, m-am descurcat. Dar ce caut eu la Splash? Asta nu pot să înțeleg! Norocul meu e că Ana este unul dintre cei trei prezentatori”, așa și-a început Tudor antrenamentele la bazin, mărturisind: ,,De apă nu mi-e frică, problema mea e cu înălțimea! De acasă, e foarte simplu să vezi cum se aruncă oamenii de pe diverse platforme. Mai nasol e cînd vii aici!”. Claudia, antrenoarea solistului, l-a asigurat că: ,,Mai rău de atât, nu ai cum să mai aterizezi!”, după o săritură de zile mari.

După o serie de antrenamente și multă implicare, Tudor și-a impresionat colegii: ,,E foarte ambițios și îi place foarte tare, nu se lasă până nu-și învinge temerile!”.

 Oana Matache, Radu Siffredi, Emi și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu și Eliza Natanticu vor face o super echipă în ediția Splash! Vedete la Apă difuzată mâine seară, de la 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, notează prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Splash! Vedete la apă