x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV X Factor 2021 începe preselecțiile pentru cel de-al zecelea sezon: ”Vino și tu să simți ceea ce alții pot doar să vadă!”

X Factor 2021 începe preselecțiile pentru cel de-al zecelea sezon: ”Vino și tu să simți ceea ce alții pot doar să vadă!”

18 Mai 2021   •   18:36
X Factor 2021 începe preselecțiile pentru cel de-al zecelea sezon: ”Vino și tu să simți ceea ce alții pot doar să vadă!”

Răzvan și Dani vor fi și în cel de-al zecelea sezon alături de cei care își doresc să câștige X Factor, iar cei interesați se pot deja înscrie la casting!

            Într-un an atipic, Antena 1 a oferit o rampă tuturor celor care au vrut să se facă auziți, iar în 2021, X Factor continuă trandiția. Prezentatorii Răzvan și Dani vor fi alături de cei care își vor învinge emoțiile sau timiditatea și vor urca pe scenă în cel de-al zecelea sezon X Factor.

            ”În primul rând, anul trecut X Factor s-a făcut în doar câteva țări din lume, ceea ce este extrem de important, iar dacă ne-a ieșit sezonul cu numărul nouă într-un an de pandemie, ciudat, X Factor 10 sigur ne va ieși și mai bine! Iar în al doilea rând, tu, telespectatorule cu talent și voce, probabil că ai stat acasă pe canapea, și te gândeai: . Anul trecut aveai o scuză pentru că era un an greu încercat, dar acum nu mai ai! Trebuie să vii, să te prezinți în fața juraților și să ne iei banii! Eu și Răzvan suntem acolo să te ajutăm!”, a promis Dani Oțil.,>

            Cei care consideră că au ”factorul X” sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1. Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit 14 ani, iar minorii vor fi însoțiți de un reprezentant legal la audițiile care vor avea loc la București. ”Andrada Precup, câștigătoarea celui de-al zecelea sezon, face parte din Generația X Factor. Generația care a crescut cu X Factor. Ea nu văzut anunțul de casting, doar l-a simțit. Vino și tu să simți ceea ce alții pot doar să vadă!”, îndeamnă Răzvan Simion.

În sezonul cu numărul 9, X Factor jurații Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei au știut de la început ce categorie de vârstă va intra sub mentoratul lor. Jurații au ales cu ce concurenți merg mai departe în fiecare etapă, iar finaliștii au fost: Adrian Petrache în grupa Loredanei, Andrada Precup în grupa lui Ștefan Bănică, Sonia Mosca a fost discipolul Deliei, iar Super 4  a fost prima trupă ajunsă în finală, alături de juratul Florin Ristei. Preferata publicului, decisă prin SMS la 1313, și marea câștigătoare a sezonului 9 X Factor a fost Andrada Precup.

 

 

 

×
Subiecte în articol: X Factor 2021