x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Viață - sănătate, tinerețe, frumusețe, longevitate și... progres! Sau Longevity Magazine!

Viață - sănătate, tinerețe, frumusețe, longevitate și... progres! Sau Longevity Magazine!

de Redacția Jurnalul    |    03 Mai 2024   •   16:40
Viață - sănătate, tinerețe, frumusețe, longevitate și... progres! Sau Longevity Magazine!

Noua ediție a revistei Longevity își întâmpină cititorii cu un editorial-îndemn, așternut transparent peste aforismul filosofului Nicolae Mareș, ajuns acum la vârsta de 85 de ani și... 100 de cărți - „Devine longeviv numai omul viu“. În această notă, cel mai recent număr Longevity, la fel ca și precedentele, dezvoltă în chip atractiv subiecte circumscrise vastului domeniu interdisciplinar al Longevității.  

Ediția cu numărul 5 grupează cele mai recente, mai interesante și mai valoroase informații din sfera acestui generos domeniu în diferite secțiuni de maxim interes: Longevitate, Nutriție, Stil de viață, Anti-aging, Beauty, Biotech, Fitness & wellness și, nu în ultimul rând, Interviuri cu personalități marcante, vârfuri la nivel international ale longevității. Una dintre personalitățile prezente în paginile ediției de primăvară ale revistei Longevity este genialul neurochirurg român Leon Dănăilă, autorul a peste 40.000 de operații pe creier. Inclus, alături de Einstein, în Topul celor 500 de genii ale secolului al XX-lea, academicianul Leon Dănăilă dezvăluie, pentru cititorii Longevity, într-un interviu-mărturie, secretele fantasticei sale longevități.

Destinată unui public de toate vârstele, în egală măsură format din femei și bărbați, revista Longevity se distinge prin grafica de excepție care se constituie în interfața unui conținut editorial construit la fel de atrăgător și care abordează într-o manieră accesibilă diversele căi și tipare menite să asigure o viață lungă, sănătoasă și satisfăcătoare pe tot parcursul ei.

Vârf de lance al cercetării la nivel mondial și obiectul unor finanțări astronomice, longevitatea preocupă, în țara noastră, din ce în ce mai mulți oameni, indiferent de generația căreia îi aparțin. Tuturor acestora, Longevity le aduce în prim plan subiecte de maxim interes

Longevity, produsul premium dezvoltat de Antena 3 SA, își onorează și de această dată publicul cititor cu rezultatele unor descoperiri fabuloase ale unor cercetători din centrele universitare care alcătuiesc râvnitul Top 10 mondial, dar și cu întâlniri cu personalități recunoscute în domeniul medical din România, toate în conexiune cu sfera de cuprindere a tematicii revistei.

Se spune că sănătatea se construiește... Specialiștii consultați de Longevity oferă sfaturi și explicații cu privire, printer altele, la combaterea inamicilor nevăzuți care ne îmbătrânesc, la modalitățile prin care pot fi șterse efectele nedorite ale exceselor din tinerețe și la pilonii esențiali ai grijei de sine și ai gestionării stresului.

Se spune că suntem ceea ce mâncăm... Longevity găzduiește articole despre alternativa perfectă la dietele care sfârșesc prin a ne dezamăgi sau a ne demobiliza, despre fructele și legumele esențiale în dieta unei săptămâni și despre principalele mese ale zilei.

Se spune că nu există progres fără depășirea unor frontiere... Longevity trece în revistă noile trenduri în biotehnologie și evoluția unor descoperiri recente, premiate Nobel, de la cipuri care înlocuiesc sisteme de organe umane, la foarfeca genetică, instrumentul de rescriere a codului vieții.

Se spune că stilul de viață este ceea ce trăim... Obiceiurile zilnice favorabile sănătății și stării de bine, semnele surprinzătoare ale unei vieți lungi și sănătoase și beneficiile unui stil de viață corect, plăcut și satisfăcător deopotrivă sunt alte câteva subiecte interesante, tratate pe larg în Longevity Magazine. Nu le pierdeți!

Se spune că frumusețea este în ochii privitorului... Alături de sănătate, frumusețea ocupă un loc de cinste în cele 120 de pagini de Longevity. Ultimele frontiere ale frumuseții pentru ambele sexe, ingrediente indispensabile bronzului radiant al verii, semnele unei vieți trăite bine sau tratamentele estetice cele mai solicitate astăzi în lumea frumuseții masculine sunt alte câteva subiecte generos tratate în Longevity Magazine.

Se spune că tinerețea fără bătrânețe este lupta cu noi înșine... Medicamentul viu programat să ucidă îmbătrânirea, calculul vitezei de îmbătrânire proprii fiecărui om, medicina anti-aging pe larg sau tendințe-cheie în îngrijirea anti-aging a pielii pe scurt, sunt subiecte pe care Longevity Magazine le aduce în prim-planul luptei împotriva îmbătrânirii premature.

Se spune că mișcarea este esența vieții... Sportul, wellness-ul, fitness-ul și longevitatea în... cifre, toate raportate la esența vieții, animă o serie de pagini atractive ale unei reviste dinamice - Longevity!

Așadar, citiți Longevity Magazine! Este despre viață! Despre o viață sănătoasă, lungă și satisfăcătoare! Despre viața pe care ne-o dorim! O găsiți în chioșcurile de difuzare a presei.

 

×
Subiecte în articol: Longevity Magazine