x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Sărbătorile se apropie cu pași repezi. Model de scrisoare pentru Moș Nicolae

Sărbătorile se apropie cu pași repezi. Model de scrisoare pentru Moș Nicolae

de Redacția Jurnalul    |    26 Noi 2023   •   07:40
Sărbătorile se apropie cu pași repezi. Model de scrisoare pentru Moș Nicolae
Sursa foto: Hepta

Toți copii freamătă de nerăbdare pentru că mai este puțin timp până când Moș Nicolae le va aduce fie cadouri în ghetuțe, fie nuielușe. Indiferent de situație, cei mici vor fi vizitați de Mos Nicolae, astfel că este momentul să pregătească scrisorile. Iată un model de scrisoare cu care copiii cuminți pot să își exprime dorințele!

Copiii cuminți au o sarcină importantă în perioada care urmează. În mai puțin de o lună, Moș Nicolae îi va vizita cu cadouri pe cei care și-au ascultat părinții.

Potrivit Spynews.ro, ca să știe Moșul exact ce își doresc, cei mici trebuie să se ocupe de scrisorile magice, astfel încât să fie încântați de cadourile la care au visat.

Model de scrisoare pentru Moș Nicolae

Scrisoarea pentru Moș Nicolae este cel mai special moment pentru cei mici, deoarece au ocazia să îi dea frâu liber creativității. Ei trebuie să fie sinceri și să îi transmită moșului dorințele pe care le au. În acest fel au șansa să găsească în ghețuțe darurile pe care și le-au dorit, conform tradiției vechi.

Iată un model de scrisoare care te va ajuta

”Dragă moșule, încep prin a-ți spune că timp de un an am fost cuminte și mi-am ascultat părinți. Am fost un copil demn de luat exemplu și i-am ajutat pe cei care au avut nevoie.

Acum a venit momentul ca faptele mele bune să fie răsplătite cu un cadou pe măsură. În acest an, te aștept cu nerăbdare să îmi aduci darul la care am visat un an întreg”

Când vine Moș Nicolae în 2023

Moș Nicolae este așteptat cu brațele deschise de copiii din întreaga lume. Potrivit calendarului ortodox, acesta vine în ziua în care este sărbătorit Sfântul Nicolae, respectiv în noaptea dintre cinci și șase decembrie. Copiii cuminți vor găsi în ghetuțele lor cadourile pe care le-au cerut în scrisoare. În aceeați dată sunt sărbătoriți și cei care poartă numele Sfântului Nicolae, sau derivate ale acestora.

Moș Nicolae aduce nuiele copiilor care nu au fost cuminți

Copiiilor li se spune des că trebuie să fie cuminți tot anul, deoarece aceasta este condiția ca Moș Nicolae să îi întâmpine cu cadouri frumoase. Conform tradiției, cei care nu și-au ascultat părinții și nu au fost cuminți, vor găsi în ghetuțe nuiele în loc de cadouri. Ei vor fi nevoiți să aștepte încă un an pentru a avea șansa să primească un cadou.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: model scrisoare moş nicolae