x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Africa de Sud - Hoti cu inclinatie spre unelte de gradinarit

Africa de Sud - Hoti cu inclinatie spre unelte de gradinarit

29 Sep 2006   •   00:00
HOLLYWOOD - Tomkat fac film impreuna
Actorii Tom Cruise si Katie Holmes vor face impreuna un film destinat sa le relanseze carierele cinematografice. Katie planuieste sa se intoarca la actorie cat de curand, declarand ca este nerabdatoare sa se intoarca la stilul de viata hollywoodian. O sursa apropiata cuplului a declarat revistei Life and Style Weekly: "Tom cauta un proiect de film care sa ilustreze atractia chimica dintre ei, un proiect care sa o faca pe Katie un star, dar care sa-l ajute si pe el sa intre din nou in gratiile publicului".

MACABRU - In casa cu 184 de pisici moarte
O americanca risca sa primeasca 11 ani de inchisoare dupa ce politia a descoperit ca traia in casa cu peste 300 de pisici, dintre care 184 erau moarte, relateaza Rompres. Patricia K. Nicholson (51 de ani) a pledat vinovata. Cateva dintre pisicile moarte erau infasurate in pungi de plastic, pe care erau inscriptionate numele si data mortii.

INVENTIE - Inel cu avertizor de aniversare
Barbatii nu vor mai avea nici o scuza pentru ca au uitat de aniversarea mariajului, intrucat a fost inventat un inel care le aduce aminte de ziua cu pricina. Inelul Amintirii se incalzeste la fiecare ora exacta a zilei de dinaintea aniversarii, pentru a-i reaminti posesorului de acest eveniment important. Caldura este produsa de un mic dispozitiv termic aflat in interiorul inelului. Inelul converteste caldura corpului in electricitate, pastrand bateriile incarcate si microcipul in functiune. Tot ceea ce trebuie sa faceti e sa programati data aniversarii, a declarat inventatorul, canadianul Cleve Oines.

AFRICA DE SUD - Se fura unelte de gradinarit
Uneltele de gradinarit sunt unele dintre cele mai furate obiecte in Africa de Sud, conform unui raport anual intocmit de politia sud-africana, informeaza Rompres. Obiectele furate pot varia de la cabluri de cupru si motoare de avioane de milioane de dolari pana la stilouri, scrumiere, sticle cu bere sau prosoape din hoteluri, se precizeaza in raport. In document se mentioneaza ca cele mai furate obiecte sunt uneltele de gradinarit, bijuteriile, banii si telefoanele mobile.


Olimpiada animalelor
Cangurul din imagine isi incearca fortele intr-un meci de box in care are ca adversar un clovn. Competitia este inclusa in Olimpiada Animalelor, ce se desfasoara in aceste zile in Shanghai. La manifestare s-au inscris pe lista concurentilor elefanti, zebre, capre de munte s.a.

×
Subiecte în articol: antimonden