x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Aida, între astrologie şi muzică

Aida, între astrologie şi muzică

de Anca Stanescu    |    10 Apr 2008   •   00:00
Aida, între astrologie şi muzică

Dacă faci cunoştinţă cu Aida, rişti să te trezeşti cu una bucată astrogramă nou-nouţă!
De ce? Pentru că bruneta este pasionată de astrologie şi nu pierde nici un prilej să-şi pună în practică învăţăturile

Dacă faci cunoştinţă cu Aida, rişti să te trezeşti cu una bucată astrogramă nou-nouţă!
De ce? Pentru că bruneta este pasionată de astrologie şi nu pierde nici un prilej să-şi pună în practică învăţăturile. Şi o face bine, dovada fiind aprecierile celor care au trecut prin “analiză”. Talentul fetei s-ar putea concretiza şi într-un business, că doar ar fi păcat să se irosească! Ce face Aida cînd nu se ocupă de astre? Muzică şi alpinism. De fapt, de străbătut munţii nu prea mai are timp, fiind ocupată cu ascensiunile (pe note) muzicale. Primele încercări au fost făcute în cadrul Şcolii Populare de Artă, unde a studiat canto şi chitară. După ce şi-a şlefuit coardele vocale în trupa de backing -vocals a formaţiei Krypton, Aida a început, acum doi ani, o colaborare cu Ovidiu Stănescu. Primele roade? Producţiile marca Adrian Eftimie, piesele “No Side Effect” şi “Desire”, cărora Aida le-a asigurat vocea feminină din featuring. A urmat “4 the 1 st Time”, împreună cu DJ Andi, mare succes de club şi top. Apoi, Aida a înregistrat un întreg album pentru DJ Andi. Destul de multă muncă pentru alţii.

 

SALTUL. 2008 a însemnat însă un salt - nu mortal! - în cariera Aidei. Şi-a lansat propriul proiect, sub aripa lui Ovidiu Stănescu. Primul “vlăstar”, “I Feel Alright”, a fost rodul relaxării şi inspiraţiei unui întreg week-end. Cei doi şi-au dorit să capteze în melodie senzaţia pozitivă care poate apărea într-un week-end fără griji, o stare de libertate şi fericire.

 

JONGLEAZĂ CU PLATANE. Cine este regizorul videoclipului acestor momente de tihnă? Petre Năstase, care i-a propus Aidei un rol de DJ-iţă ce jonglează..cu platane! Filmările au durat două zile. Prima s-a derulat pe platourile din Buftea, într-un decor plin de lumină şi culori vii. Cea de-a doua a fost găzduită de o fabrică nouă din Chitila, gata de dat în folosinţă. Videoclipul (care poate fi urmărit pe posturile muzicale) a beneficiat de aparatură de ultimă generaţie, iar partea de coregrafie poartă amprenta lui Edi Stancu. Cu aşa contribuţii, putem să ne lansăm, chiar de n-avem talent de astrologi, într-o predicţie optimistă: Aida se va face bine auzită.

 

anca.stanescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden aida