x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Am eu fata de lesbiana?"

"Am eu fata de lesbiana?"

de Dana Andronie    |    11 Noi 2005   •   00:00
"Am eu fata de lesbiana?"

Moldoveanca tulburator de frumoasa venita de la Chisinau, fosta lidera a trupei Trinity, fiica a unei mari cantarete (Anastasia Lazariuc), fosta iubita a unui personaj controversat (Ion Ion Tiriac), cam la atata se reduce capitalul de imagine al Ilenei Lazariuc.

E adevarat, "ocupata" in ultimii trei ani cu propria iubire, si-a cam neglijat cariera. Acum a intrat intr-un regim intensiv de "recuperare". Lucreaza la un calendar care, daca se va finaliza, va fi echivalentul unei relansari spectaculoase, a fost la doua intalniri cu Steven Seagal, care face un film in Romania. Nu este exclus ca interesul vedetei americane pentru Ileana sa se lase cu un prim rol. Orice discutie este insa prematura, pentru ca, deocamdata, nu s-a semnat nici un contract. "N-au fost decat niste discutii, nimic concret - declara moldoveanca. Nici macar nu a fost ideea mea. N-as fi avut eu tupeul sa ma duc la Steven Seagal sa-i zic... Ce sa-i zic? «Stiti, eu sunt Ileana Lazariuc, n-aveti un rol pentru mine?»... Altcineva ne-a facut cunostinta, el mi-a pus niste intrebari, eu i-am raspuns... M-am simtit onorata, bineinteles. Dar de aici si pana la contract e cale lunga. M-au sunat si de la Castel Film, o sa ma duc la casting, daca ma mai cheama, si asta-i tot. Si nu este exclus sa-mi faca o oferta pe care sa n-o accept... N-as vrea sa intelegeti de aici ca fac fite sau ca vreau cine stie ce suma. Nici vorba. Accept orice rol, cat de mic, dar sa fie rol. Adica, nu doar figuratie."

E DOAR PENTRU BARBATI! Discretia excesiva a Ilenei Lazariuc in privinta vietii private i-a adus si unele prejudicii. Zvonul ca ar fi lesbiana a enervat-o la inceput, pe urma a amuzat-o. "Am eu fata de lesbiana?" - ne-a spus ea razand. "Nici macar de proba n-as face experienta asta. N-am nimic cu lesbienele, pe cuvantul meu, dar pe mine natura m-a facut potrivita pentru un barbat. Macar lucrul asta cred ca se vede." Se vede, intr-adevar, nimic de zis, chiar daca acum e racita rau, caci a mers cu geamul deschis la masina. Constienta ca nimic nu vine de-a gata, Ileana alearga de dimineata pana seara dupa "fonduri" pentru costisitorul calendar care (spera ea) o va readuce in atentia opiniei publice, altfel decat ca anexa a cuiva.

Dar despre asta si despre multe altele in legatura cu Ileana Lazariuc se va putea citi in numarul pe luna decembrie al revistei Tango, unde Ileana va fi prezenta pe coperta si intr-un pictorial conceput de Razvan Ciobanu. Ea va fi Diva lunii.

×
Subiecte în articol: antimonden