x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Aniversare - Au mancat o conserva de 50 de ani

Aniversare - Au mancat o conserva de 50 de ani

09 Feb 2006   •   00:00

9 februarie 2006

Dezvaluire - Mariah Carey poarta bavetica


Cantareata Mariah Carey a dezvaluit ca ii place sa manance in pat. Mai mult, pentru a nu se murdari, ea poarta intotdeauna o baveta. "Nu-mi place sa mananc in public. Macar atunci nimeni sa nu se uite la mine", a adaugat artista. In plus, Mariah se lauda cu muschii sai. "Oamenii nu stiu ca am un biceps foarte bine definit si ca aceste brate ar putea deveni foarte usor bratele unei culturiste", a mai spus diva de 35 de ani.

Aniversare - Cina cu o conserva veche de 50 de ani


Un cuplu din Manchester a celebrat 50 de ani de casatorie. "Festinul" a constat intr-o conserva de pui pe care au primit-o in ziua nuntii. Les si Beryl Lailey au primit drept cadou de nunta respectiva conserva, cu mentiunea expresa de a nu o desface pana la nunta de aur. Spre surprinderea lor, cand Les (73 de ani) a deschis cutia, "puiul era ca nou". "I-am mai pus niste rosii si verdeata si a iesit o mancare pe cinste. Nu ne-am simtit rau deloc", a adaugat batranul. Parerea sa a fost sustinuta de profesorul Eunice Taylor de la Universitatea Salford. "Daca sunt inchise cum trebuie, conservele pot tine o vesnicie", a explicat expertul in siguranta alimentara, citat de Mirror.

Oferta - Cocotier de un milion de dolari


Centrul de Cercetare Agricola Marc Delorme din Coasta de Fildes a anuntat ca va renunta la un cocotier, inalt de 30 de metri, in schimbul a 1 milion de dolari, bani cu care va finanta cercetari viitoare. Arborele exotic nu este unul obisnuit, ci o minune a naturii, intrucat are trei capete in loc de unul. Cocotierii cresc de obicei intr-un singur trunchi, rareori fiind vazuti ramificandu-se pentru a forma doua capete. Ce sa mai vorbim de cei cu trei.

Salvare - Respiratie gura la… cioc


O americanca a salvat pasarea exotica a fratelui sau, dupa ce a gasit-o plutind cu fata in jos in piscina familiei si i-a facut respiratie gura la cioc. Marian Morris, o fosta infirmiera, a declarat ca nu mai efectuase metoda de resuscitare de foarte multi ani, insa dorea sa stie daca mai are sau nu acest talent. "Am suflat in ciocul sau, iar ochii ei s-au deschis imediat. Apoi, am repetat operatiunea si si-a revenit complet", a povestit femeia.

Licitatie - Gauguin de 18 milioane de euro


Casa de Licitatii Sotheby’s din Londra a obtinut pentru tabloul "Deux Fammes" (Doua femei) al pictorului francez Paul Gauguin nu mai putin de 12.328.000 de lire sterline (aproximativ 18 milioane de euro). Printre lucrarile scoase la licitatie se numara si "Summer Day" (Zi de vara) apartinand artistului norvegian Edvard Munch. Opera reprezentantului curentului simbolist a fost vanduta pentru suma de 6.168.000 lire sterline (8,9 milioane de euro).

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden