x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Aura lui Urziceanu - Vedeta de patru decenii

Aura lui Urziceanu - Vedeta de patru decenii

de Dana Andronie    |    29 Noi 2005   •   00:00
Aura lui Urziceanu - Vedeta de patru decenii

Incepand de ieri, romanii au "The best of Aura". Un album cu 14 piese, interpretate in sapte limbi: romana, engleza, franceza, italiana, spaniola, portugheza si ebraica.
Felicitarile, masa si dansul au avut loc la Sala Palatului, in Salonul Intim. N-au lipsit prietenii, care au incercat, in doar cateva minute, s-o prezinte ziaristilor pe regina jazz-ului asa cum au cunoscut-o ei intr-o viata de om: "Aura este o vedeta confirmata de patru decenii. Niciodata n-a facut un efort fizic, moral sau vocal pentru a ajunge la cele mai inalte cote ale muzicii. Am lucrat impreuna la 57 de inregistrari pentru Televiziunea Romana si pot spune ca, de fiecare data, am asistat cum se naste un miracol", ne-a dezvaluit realizatoarea de emisiuni Ioana Bogdan.

BINECUVANTARE. Pe album, Aura Urziceanu are un cuvant de spus pentru "publicul roman": "Am placerea sa vi-l prezint pe fiul meu, Elia, in postura de compozitor, textier, aranjor si producator la «Sweet Lies», la care voi face si un videoclip. Va dedic acest CD cu nespus drag dumneavoastra, publicul roman, cu apreciere si admiratie pentru dragostea pe care o aveti pentru muzica si pentru felul cum stiti a rasplati cu aplauze pe cei care interpreteaza. Muzica ne face mai buni, mai intelepti, mai intelegatori, ne face fericiti, sensibili".

La 11 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19:00, draga noastra Aura va sustine un concert extraordinar aniversar (45 de ani de cariera), cu participare internationala: Ron Rully (Canada), Elia & Band (Anglia), George Urziceanu (Germania), Falvius & Eurosound (Germania). Ionel Tudor va conduce Big Band-ul Radio, dar este chemat si Madalin Voicu sa-si foloseasca bagheta de dirijor. Aura Urziceanu a anuntat si un invitat-surpriza din SUA.

×
Subiecte în articol: antimonden aura