x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Aura Urziceanu are fundatie

Aura Urziceanu are fundatie

de Dana Andronie    |    07 Noi 2005   •   00:00
Aura Urziceanu are fundatie

"Aura" improvizatiilor isi iubeste atat de mult romanii, incat a pus bazele unei fundatii culturale pentru a-i ajuta pe tinerii talentati sa reprezinte Romania asa cum se cuvine.

Zi mare pentru Aura Urziceanu, dar si pentru cultura romaneasca! Astazi, incepand cu ora 11:00, la Sala Palatului, regina muzicii jazz are un anunt important de facut: nasterea fundatiei culturale "Aura Urziceanu". "Nu pot sa mai privesc la televizor si sa vad cum arata Romania. Nu este adevarat ceea ce vad. Eu ii cunosc pe romanii mei. Insa, si lumea trebuie sa-i cunoasca asa cum sunt, sa afle cat sunt de talentati si ce potential avem!", ne-a spus Aura. Artista cunoaste foarte multi oameni de afaceri, oameni de cultura de pe toate continentele, pe care ii va aduce sa vada cu ochii lor de ce sunt in stare romanii. "Consider ca-i sfant pamantul pe care m-am nascut. Dar succesul meu in strainatate este foarte important pentru conditia mea de artist. In Occident am invatat legile vietii. Nu sunt trista ca in tara mea nu am acelasi succes ca in strainatate", spunea Aura Urziceanu cu ceva timp in urma. Ei bine, acum ea s-a hotarat ca a venit vremea sa faca ceva mai mult pentru "romanii ei".

LA FAPTE! Aura sta in Romania pana in luna ianuarie, pentru ca si-a modificat contractul pe viata pe care l-a incheiat cu Duke Ellington, in urma cu 30 de ani. "Acum imi pot permite sa spun «NU».

Mi-am asigurat vocea pe 1.000.000 de dolari si, atunci cand aduc de la medic scutire ca n-am voie sa cant, organizatorii primesc despagubiri de la compania de asigurare. Astfel ca pot, din cand in cand, sa fac ceva si pentru sufletul meu. De exemplu, sa-i ajut pe romani". La cat este Aura Urziceanu de hotarata, este de asteptat ca rezultatele fundatiei sa se vada destul de curand. "Daca eu spun ca un tanar este talentat si poate sa reprezinte Romania asa cum se cuvine, atunci asa e. Si-l voi ajuta. Parerile mele nu se contesta!" Punct.

FARA IMAGINE
"M-am trezit pe la trei dimineata, am deschis televizorul si am vazut un reportaj despre Romania. Nu mi-a placut ceea ce am vazut despre tara mea. Lumea nu are o imagine despre ceea ce sunt cu adevarat romanii, cat sunt ei de talentati" - Aura Urziceanu

×
Subiecte în articol: antimonden aura urziceanu aura urziceanu