x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bărbatul la 30 de ani

Bărbatul la 30 de ani

06 Iul 2007   •   00:00

Sitcomul mai sus amintit, difuzat de Pro TV, i l-a dăruit lui Cosmin Seleşi pe Bobi, care nu e un… căţel, ci personajul său preferat, dintre toate pe care le-a interpretat pănă acum in seriale. "E foarte mişto să joci in seriale! La un sitcom contează extrem de mult munca in echipă. Dacă eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerii tăi, e perfect.

Pe actorul Cosmin Seleşi il ştiţi sigur din "La bloc"

Sitcomul mai sus amintit, difuzat de Pro TV, i l-a dăruit lui Cosmin Seleşi pe Bobi, care nu e un… căţel, ci personajul său preferat, dintre toate pe care le-a interpretat pănă acum in seriale. "E foarte mişto să joci in seriale! La un sitcom contează extrem de mult munca in echipă. Dacă eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerii tăi, e perfect. Incontestabil, ai o expunere mult mai mare jucănd in seriale şi contează foarte mult pentru un actor să fie văzut de căt mai multă lume. Iar dacă ştii să-ţi planifici timpul, nu trebuie să renunţi la alte filmări sau repetiţii. Totul ţine de organizare", spune Cosmin.

APROAPE MATUR. La 30 de ani, vărstă pe care a implinit-o la 30 iunie, Cosmin nu se consideră un bărbat matur, ca om. Ca actor spune că-i… aproape matur. Pot să confirme spectatorii de teatru, care-l pot vedea in două spectacole, la Green Hours - The Sunshine Play, şi Bucharest Calling - şi cei de film, care l-au văzut in "Bucureşti - Viena, ora 8:15" (regia Cătălin Mitulescu), "Nici o intămplare" (regia Cristi Mungiu), "Terminus Paradis" (regia Lucian Pintilie) etc. In ultimii ani şi-a mai pus la incercare talentul actoricesc pe micul ecran, fiind gazda unor talk-show-uri şi a unui matinal (cel cu chelu’ şi creaţa, vă amintiţi?) Vreo veste despre marele ecran? "Am jucat in lungmetrajul «Schimb valutar», regizat de Nicolae Mărgineanu, unde il interpretez pe Emil, personajul principal, un băiat de la ţară, care işi doreşte să realizeze ceva in viaţă. Abia aştept să vină toamna, ca să văd cum a ieşit filmul!"

VISURI. Şi mai aşteaptă ceva: să ia Premiul UNITER şi să facă "vreo trei lungmetraje in rol principal, unul in regia lui Cătălin Mitulescu, unul cu Cristi Mungiu şi al treilea cu Radu Muntean. Dar staţi liniştiţi, să nu intre nimeni in panică, nu m-a con-tactat nimeni! Situaţia este sub control!", zămbeşte Cosmin.

×
Subiecte în articol: noul val