x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Blitz - Cateii Ioanei, in sedinta foto

Blitz - Cateii Ioanei, in sedinta foto

28 Mar 2006   •   00:00
Blitz - Cateii Ioanei, in sedinta foto

Ioana Marin (Basescu) si sotul ei, Bodo, sunt mandrii stapani ai unei perechi de caini dintr-o rasa mai rar intalnita in Romania, Akita-inu.

Acum cateva luni, Ioana si Bodo au devenit "parinti" pentru cinci pui, progeniturile perechii de Akita-inu pe care o au de mai mult timp. Cum nu puteau sa-i creasca, pentru ca deja au trei caini adulti, au hotarat sa-i daruiasca unor prieteni care vor avea grija de cei mici: "Mi-a fost greu sa-i dau, dar ne-am gandit la viitori stapani care sa aiba grija de ei", ne-a spus Ioana. Despartirea de pufoasele patrupede a fost insa precedata de o sedinta foto, care are calitatea de a fi fost o lectie pentru fotograful-ucenic Ioana, dar si pe aceea de a umple un album cu amintiri.

AMINTIRI. Fata cea mare a presedintelui Basescu urmeaza de aproape un an cursurile Scolii de Arta Bucuresti, Clasa de Arta Fotografica. In vederea pregatirii pentru examenul final, care va avea loc la 13 iunie, Ioana si-a pozat unul dintre subiectele preferate - cainii - cot la cot cu un fotograf profesionist, Mihaela Agarici.

"A invatat sa surprinda esentialul, sa se apropie de subiect. Comparand fotografiile noastre, si-a mai corectat abordarea", ne-a dezvaluit Mihaela Agarici. Ioana a profitat de ocazie pentru a-si completa albumul foto cu poze in care apare alaturi de puii de Akita-inu si de parintii acestora.

×
Subiecte în articol: antimonden