x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Boney M, pe versuri de Dinu Olarasu

Boney M, pe versuri de Dinu Olarasu

de Dana Andronie    |    18 Oct 2005   •   00:00
Boney M, pe versuri de Dinu Olarasu

Boney M a ajuns sa aiba mai multe concerte in Romania, decat in Germania. Pe principiul "Oldies, but goldies", trupa a strans week-end-ul trecut 400 de petrecareti intr-un club din Timisoara.

Aflata pentru a patra oara pe plaiurile mioritice, Boney M mai are inca succes. Cel putin intr-un club, unde au incaput doar 400 de persoane. Printre baloane si confeti, s-a cantat "Rivers of Babylon" sau "Let it be" in varianta a capella.

TALENTE. Au mai urcat pe scena si doua soliste numite sugestiv Funny si cu un repertoriu bogat in cover-uri. Pe langa hiturile "Gi’me hop, Jo’anna!" si "Marakesh", fetele au avut curajul sa interpreteze si piesa "Ma baker" a lui Boney M. Liz Mitchell (veterana trupei) a fost impresionata de varianta Funny, mai ales de textul care ii apartine poetului-folkist Dinu Olarasu. "Sunt extraordinare! Daca le compune cineva o piesa adecvata, va ajunge cu siguranta mare hit!", a exclamat entuziasmata Liz. De asemenea, talentul fetelor a stimulat-o sa formeze si un trio. Liz si Funny au cantat atat de bine impreuna "Sunny", incat petrecaretii au luat cu asalt scena. Ba chiar cine a vrut sa ia microfonul in primire a fost invitat sa faca backing vocals pentru Boney M. Jam-sessionul a tinut aproape doua ore, spre bucuria patronilor Clubului 30.

Inainte de petrecere, membrii trupei si managerul, Thomas Pemberton, au vizitat satele banetene afectate de inundatii si au promis ca le vor da taranilor din Foeni 25% din incasarile obtinute in urma vanzarii albumului pe care-l vor lansa de Craciun.

×
Subiecte în articol: antimonden