x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bosnia - Bruce Lee, vandalizat

Bosnia - Bruce Lee, vandalizat

29 Noi 2005   •   00:00

O statuie reprezentandu-l pe celebrul Bruce Lee a fost vandalizata la doar cateva ore dupa dezvelirea ei in orasul Mostar din Bosnia.

Germania - Gratuit pentru Mos Craciuni


Amatorii de senzatii tari pot oricand vizita Rust’s Europark din Germania. Asa au facut si Mos Craciunii din imagine, care s-au inghesuit la montagne russe. Si asta pentru ca intrarea in parc era gratuita pentru toate persoanele costumate in Mos Craciun.

Relatie - Diana Ross se iubeste cu Voight


Legenda soul Diana Ross a confirmat in sfarsit ca are o legatura romantica cu actorul Jon Voight, tatal Angelinei Jolie. Dar desi cei doi se bucura de primii fiori ai dragostei, purtatorul de cuvant al Dianei Ross sustine ca diva este prudenta si nu doreste sa se arunce cu capul inainte intr-o alta relatie care sa o faca nefericita. Relatia dintre ei "este inca la inceput si este prea devreme sa spunem ca Voight este noua dragoste a vietii ei. Dar pana acum au iesit de mai multe ori impreuna si s-au simtit excelent unul in compania celuilalt", a precizat purtatorul de cuvant al cantaretei.

Licitatie - Ginseng de 120.000 $


Fiii unei femei din Coreea de Sud, care nu mai poate merge din cauza unor probleme medicale la genunchi, au oferit, la licitatie, aproape 120.000 de dolari pentru cumpararea unor radacini de ginseng, printre care si unele vechi de 110 ani. Potrivit Rompres, pachetul de sase radacini a fost cumparat cu echivalentul a 119.400 de dolari, de catre un om de afaceri si fratii sai, in speranta ca vor reusi sa-si vindece mama.

Rusia - Lenin isi bantuie muzeul


Directorul Muzeului Lenin din Rusia sustine ca fantoma fostului dictator sovietic bantuie prin cladirea pe care o administreaza, relateaza Rompres. Maia Obraszova, director al muzeului deschis in casa din Samara in care a locuit Vladimir Ilici Lenin, a declarat ca subordonatii sai au auzit in dese randuri pasi "fantomatici" si au vazut piese de mobilier miscan- du-se singure, cat si alte fenomene inexplicabile. "In- tr-o dimineata, am intrat in camera lui Lenin, iar patul arata ca si cum cineva dormise acolo, cu toate ca usa fusese incuiata toata noaptea. De multe ori, simtim miros de prajitura de mere, mancarea lui favorita, fara ca prin preajma sa existe vreo patiserie", a povestit Obraszova.

Bosnia - Bruce Lee, vandalizat


O statuie reprezentandu-l pe celebrul Bruce Lee a fost vandalizata la doar cateva ore dupa dezvelirea ei in orasul Mostar din Bosnia. Politistii au gasit in zona monumentului distrus mai multe sticle de bautura si se banuieste un grup de adolescenti infierbantati de aburii alcoolului. "Este o crima! Inca o data am aratat ce inseamna salbaticia balcanicilor", a declarat un bosniac care fusese prezent la ceremonia dezvelirii statuii. Un monument asemanator a fost inaugurat in Hong Kong cu prilejul sarbatoririi a 65 de ani de la moartea actorului.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden