x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bulgaria - Presedintele tribunalului conduce o masina furata

Bulgaria - Presedintele tribunalului conduce o masina furata

17 Noi 2005   •   00:00

Presedintele tribunalului din Sofia circula cu o masina furata din Germania si, desi stie acest lucru, nu vrea sa o dea inapoi.

Dosuri goale pentru un star


Un star rock chilian le-a cerut admiratoarelor sa-i trimita fotografii cu dosurile lor goale. Julio Carrasco, solistul vocal al trupei Los Muebles, spera sa primeasca pe site-ul malasya.blogspot.com cel putin 1.000 de nuduri, iar pe cele mai frumoase le va premia cu un cadou-surpriza.


Model pentru "Erotica"


O tanara pozeaza pentru artistul britanic Paul John Ballard. Lucrarile acestuia vor fi expuse la targul Erotica, targ care va debuta maine, la Londra.

Nunta - Aguilera se marita in week-end


Christina Aguilera (foto) se va casatori cu logodnicul ei, Jordan Bratman, la sfarsitul acestei saptamani. Cantareata (24 de ani) va purta o rochie creata de Christian Lacroix, in timp ce domnisoarele de onoare vor purta rochii create de Kai Milla, sotia lui Stevie Wonder. Potrivit New York Post, Christina si Jordan au avut fiecare, in week-end-ul trecut, in Mexic, petrecerea burlacilor.

Reghin - Dragoste cu compresorul


O femeie de 50 de ani din Reghin a ajuns la spital marti seara cu organele interne strivite, dupa ce un coleg de serviciu (in varsta de 23 de ani) i-a introdus in anus furtunul unui compresor si a dat drumul la aer, transmite corespondentul Mediafax. Femeia s-a retras impreuna cu colegul intr-o incapere a fabricii de prelucrare a lemnului unde lucrau, pentru a-si pune in aplicare fanteziile erotice. Din cauza presiunii aerului, femeia s-a umflat practic, organele interne fiindu-i strivite. Potrivit medicului de garda, Elena Ghiorghi, de la SMURD Targu-Mures, femeia are sanse destul de mici de supravietuire. In cazul in care femeia nu va supravietui, tanarul risca sa fie acuzat de omor din culpa.

Bulgaria - Presedinte de tribunal cu masina furata


Presedintele tribunalului din Sofia circula cu o masina furata din Germania si, desi stie acest lucru, nu vrea sa o dea inapoi. Dupa ce chestiunea a fost mentionata de saptamanalul Spiegel, scandalul a ajuns pe primele pagini ale presei bulgare. Luxosul automobil BMW de teren a fost confiscat cu cateva luni inainte unui cetatean din Germania, acuzat ca a facut contrabanda cu masina. Aceasta a fost furata in Germania si este pusa sub urmarire. Potrivit Gazeta Wyborcza, proprietarul autoturismului incearca de ceva vreme sa il recupereze, chiar cu ajutorul ambasadei germane. Chestiunea este cunoscuta deja de autoritatile Sofiei, dar nu se face nimic.

Inlocuire - Halle Berry este imaginea Versace


Halle Berry este noua imagine a casei de moda Versace. Potrivit cotidianului New York Post, fotograful Mario Testino a avut o sedinta foto cu actrita, la Los Angeles. Cea careia Halle Berry i-a luat locul este nimeni alta decat Madonna. In alta ordine de idei, regina pop s-a declarat foarte ingrijorata de celulita. Drept pentru care si-a achizitionat de la Harrods, un aparat pentru indepartatea acesteia.

"Salubrizare" - Fontana di Trevi a fost jefuita


Politia italiana a arestat patru angajati ai societatii de salubritate din Roma, dupa ce acestia au incercat sa fure sute de euro din faimoasa Fontana di Trevi. Zilnic, mii de turisti arunca monede peste umar in micul bazin al fantanii. Banii sunt adunati de catre o firma de salubritate, jumatate din sumele stranse ajungand la organizatia de caritate. Un reprezentant al politiei a precizat ca este posibil ca, pana la momentul prinderii lor, acestia sa fi furat deja peste 110.000 de euro.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden