x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cadou - Bote il imbraca pe Segal

Cadou - Bote il imbraca pe Segal

de Dana Andronie    |    Catalina Iancu    |    05 Dec 2005   •   00:00
Cadou - Bote il imbraca pe Segal

Vineri seara, la club Bamboo, Catalin Botezatu si-a serbat ziua de nastere. Lume multa si buna, fete frumoase, prieteni si dusmani. Cadouri fara numar, inclusiv o comanda de costume de la Steven Segal.

Vineri seara, la clubul Bamboo, Catalin Botezatu a sarbatorit aniversarea a 38 de ani. Lume multa si buna, fete frumoase, prieteni si dusmani. Cireasa de pe tort a fost o stripteuza atat de creata, incat abia a putut sa-si tina capul la cutie.

Masura unui succes este data, de cele mai multe ori, de anvergura scandalurilor care ii urmeaza. Acestea sunt un fel de pagube colaterale, inerente oricarei realizari. Bucharest Fashion Week a fost un asemenea succes. Scandalul, declansat aparent de scoaterea din sala a lui Alin Galatescu, a fost doar partea vizibila a aisbergului. "Indignata", Irina Schrotter a "explodat" in propria emisiune de la TVR 1 ("Cu Irina la cafea"), adresandu-le organizatorilor festivalului o intrebare subversiva: oare l-au dat afara pe Alin Galatescu pentru ca aveau ceva de ascuns?

RAZBOI IN DECLARATII. Ion Mirea, presedintele ANAM, ii raspunde cu aceeasi moneda: "Am dat afara un turbulent care se comporta ca pe stadion, in prezenta a 15 televiziuni din tara si din strainatate. De altfel, el era acolo ca «trimis special» al Irinei Schrotter. Trimis special sa saboteze. Fenomenul e tipic: de cate ori se intampla in Romania un lucru bun, promovat in strainatate, neputinciosii dau cu noroi. Dar, oricata galagie ar face Irina Schrotter si acolitii ei, Bucharest Fashion Week tot se va transmite, prin reteaua Fashion Tv, pe cinci continente, timp de doua luni. Ceea ce, dupa parerea mea, inseamna promovarea Romaniei in lume, fara sa coste un leu statul roman". Iar Steven Seagal, care n-a auzit nici de Irina Schrotter, nici de Alin Galatescu, a fost incantat de ce a vazut timp de trei zile, comparand Bucharest Fashion Week cu evenimente similare de la New York. "Revenind la intrebarea Irinei Schrotter, candva creatoare de moda si organizatoare de evenimente, ii raspund ca n-aveam nimic de ascuns. Ea, in schimb, are. Ar putea sa raspunda, de pilda, cum si prin cine a ajuns in TVR? Sau unde se duc banii de la sponsori? Sau cum isi permite ea, intr-o emisiune facuta din bani publici, sa-si spele rufele murdare? Mai bine ar organiza un eveniment de moda, daca vrea sa demonstreze ceva, nu sa-l trimita pe Alin Galatescu sa faca scandal la evenimentele altora, ca ultimul suporter de galerie din divizia C. Dar poate ca se simte pe ultima suta in TVR si se grabeste...", a pus punct Ion Mirea.

CASTIGATOR. In urma incidentului din ultima zi a festivalului Bucharest Fashion Week, Alin Galatescu a fost concediat si de la Tina R, unde era angajat ca director artistic. In schimb, Catalin Botezatu a primit "botezul" cinematografiei, fiind "adjudecat" de Steven Seagal ca designer al costumelor din filmele produse de el. Creatorul adauga astfel, la bilantul celor 38 de ani de viata, inca o "medalie de aur" la colectia sa de succese. Ii uram "fara numar, fara numar".

HAM-HAM. Printre haine de firma, bijuterii, parfumuri, un inel Luis Vuitton in valoare de 4.000 de euro, un smoking D&G, cadoul de la Steven Seagal (acela de a-i "imbraca" filmul) a cantarit, probabil, cel mai mult. Celebrul actor a fost prea obosit din cauza filmarilor ca sa mai piarda inca o noapte, dar i-a transmis lui Bote felicitarile si prin telefon si printr-un prieten comun care a venit la petrecere.

Prietenii i-au pregatit aniversatului o surpriza de proportii. S-au chinuit sa introduca o fata in tortul de carton. Numai ca tanara avea o claie de par cret peste care nu puteau inchide perfect capacul. Ba mai mult, din tort se mai auzea si un latrat ascutit. Si asta din cauza ca, pe langa stripteuza, din tort a mai iesit si un catelus. Cel de-al doilea tort a cantarit 75 de kilograme, fiind asezonat cu artificii, si care era atat de greu, incat a fost adus de sase ospatari.

DE VALOARE
"M-am bucurat, in primul rand, sa am atatia prieteni alaturi de ziua mea. Eu sunt obisnuit sa fac cadouri, nu sa primesc. Recunosc insa ca imi place foarte mult inelul de marca pe care l-am primit" - Catalin Botezatu, creator de moda

IUBITA LUI IRINEL POFTESTE
Clubul Bamboo a fost plin ochi, peste 500 de invitati fiind alaturi de designer la ceas aniversar. Romanita Iovan si sotul nu pareau sa aiba nici cea mai mica problema, Rita Muresan a venit fara sot, de aceasta data si-a petrecut intreaga seara alaturi de Oana Roman, Iulia si Mihai Albu. Sorana de la A.S.I.A. a sosit la brat cu fostul iubit, Claudiu, iar Monica Gabor s-a unduit pe langa Irinel Columbeanu ca o trestie batuta de vant. Chiar si cand s-a dus la toaleta pasea de parca mergea pe scena. I s-au scurs ochii dupa baietii lui Botezatu, care au prezentat, dupa miezul noptii, o colectie de chiloti cu bule si bulinute, dar n-a putut decat sa inghita in sec. A trebuit sa stea cuminte langa tata Columbeanu. A urmat si un episod "Madonna", in care fete blonde, "clone" ale cantaretei, au dansat lasciv pe melodiile celebrei interprete. Programul artistic a continuat cu un minirecital Andra.
×
Subiecte în articol: antimonden