x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Carmen Trandafir va avea o fetiţă

Carmen Trandafir va avea o fetiţă

06 Mai 2008   •   00:00
Carmen Trandafir va avea o fetiţă

Nu-i aşa că ştim deja despre fiecare mişcare de şold, fiecare avort, schimb de rochie sau de căţel, nu mai spunem de cum şi cînd şi-a cumpărat cea mai nouă maşină de fiţe X vedetă de pe la noi? “Simonele Senzual” şi “Cristinele Spătar” ne anunţă cu ajutorul tabloidelor scrise sau tv orice detaliu din viaţa lor, fie el intim sau de interes general în cartierul lor “dorobanţier”.

Nu-i aşa că ştim deja despre fiecare mişcare de şold, fiecare avort, schimb de rochie sau de căţel, nu mai spunem de cum şi cînd şi-a cumpărat cea mai nouă maşină de fiţe X vedetă de pe la noi? “Simonele Senzual” şi “Cristinele Spătar” ne anunţă cu ajutorul tabloidelor scrise sau tv orice detaliu din viaţa lor, fie el intim sau de interes general în cartierul lor “dorobanţier”.

 

 

Îmi cer scuze în faţa cititorilor pentru acest fals interludiu, dar, spre desosebire de vedetele zilei, soliştii care au voce şi trecut muzical fac exact pe dos. Îşi ascund cît pot viaţa privată de ochii curioşi ai presei. Ca să puteţi afla imensa bucurie a unei soliste, a fost nevoie de insistenţe. Bref, Carmen Trandafir va fi mamă peste cinci luni. De curînd, a aflat, împreună cu viitorul tată, Emil Grădinescu, sexul copilului: vor ţine în braţe o fetiţă.

 

 

SE VOR LUA... Insistenţele noastre de a-i face public secretul sarcinii n-au enervat-o încă pe Carmen. “Din discreţie nu am făcut publică această schimbare din viaţa mea. Am considerat că e un fapt ce ţine de intimitatea mea şi a familiei mele. Nu cred că bucuria mi-ar fi fost mai mare dacă aş fi aşternut vestea pe toate paginile publicaţiilor, dimpotrivă, e o perioadă în care am nevoie de linişte. În ceea ce priveşte superstiţia, da, sînt o fire superstiţioasă, dar, în acest caz, ea nu a avut nici un rol. Vestea că voi avea o fetiţă m-a bucurat foarte mult, însă şi dacă ar fi fost băieţel aş fi simţit la fel. Încă nu ne-am hotărît ce nume va avea, mai avem timp”.

 

 

Carmen şi Emil nu se grăbesc ca fata mare la măritat... “Eu cred foarte tare într-o relaţie de cuplu frumoasă, bazată pe încredere şi înţelegere. Cînd există toate acestea, semnarea acelei hîrtii nu mai este o prioritate. Cred în căsnicia cu acte, adevărată, nu în cea care păstrează doar anumite aparenţe”.

 

 

 

FUNKY. Carmen Trandafir a făcut pauze destul de lungi în cariera ei plină cu trofee (pe care am aflat că le păstrează încă, într-un colţişor special din casă). Dar nu renunţă la muzică şi la un soi de demonstraţie că într-o lume cu valori răsturnate binele învinge, într-un final: “Cu puţin timp în urmă, am lansat o piesă nouă, cu un stil diferit faţă de celelalte piese, dar pe care l-am agreat întotdeauna: stilul funky. Ea se numeşte «Move Your Body» şi o cînt alături de autorul ei, Mister M. O dată cu această creaţie, pot spune că am un întreg material pentru o editare discografică. Mai rămîne de stabilit dacă şi cînd îl voi lansa pe piaţă sau îl voi posta pe viitorul meu site”.

 

 

Familia Trandafir a fost mereu de părere că artista nu trebuie să-şi irosească talentul vocal. Fratele, Răzvan, are şi el un drum mai discret în muzică, au colaborat împreună, iar mama... “dacă există o persoană care nu mă lasă să uit de debutul meu, aceea este mama. Ea m-a împins de la spate şi nu m-a lăsat să cedez niciodată. Chiar şi acum, mai din umbră, ce-i drept, rămîne acelaşi sfătuitor, dar şi cel mai dur critic al meu”. Şi tot mama va fi cea mai îngăduitoare bunică pentru nepoţica ei, care se va naşte în luna octombrie. Poate că naşterea fetiţei va fi un nou prilej pentru sora lui Carmen, Sorina – care este măritată în Japonia –, să revină în România, chiar dacă a mai fost acasă şi de Paşte.

 

 

 

Răbdarea te menţine

 

 

Prinsă cu grijile fireşti ale unei gravide, Carmen Trandafir nu va avea prea mult timp să reflecteze la condiţiile artistului în România. Şi-a cam format părerea în această privinţă: “Este nevoie de răbdare pentru a te menţine în showbiz, nu doar în cel românesc, cred că este valabil peste tot în lume. Pentru că nu ai cum să te menţii tot timpul în linia întîi, este foarte important să ştii să revii, de fiecare dată cu ceva nou, împrospătat, să ai înţelepciunea să combini ceea ce este pe val cu ceea ce te reprezintă. Eu cred că în asta stă longevitatea unei cariere şi nu în numărul de albume scoase într-un singur an. Şi mai este nevoie de ceva: de cît mai puţini promotori cu idei preconcepute”.

×
Subiecte în articol: antimonden carmen