x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden “Catană”, locul 2 la Monte Carlo

“Catană”, locul 2 la Monte Carlo

de Catalina Iancu    |    09 Feb 2008   •   00:00

Trupa de acrobaţi la basculă “Catană” s-a întors recent în Ro­mânia cu un important premiu: Clovnul de argint la festivalul de la Monte Carlo.

Trupa de acrobaţi la basculă “Catană” s-a întors recent în Ro­mânia cu un important premiu. Echipa condusă de liderul Mario Catană a participat la Festivalul Internaţional de Circ de la Monte Carlo. Au participat şi... au câştigat Clovnul de argint. Iar trofeul le-a fost înmânat de Prinţesa Stephanie de Monaco.

 

TOŢI PENTRU UNUL, UNUL PENTRU TOŢI. Trupa “Catană” are o vechime de 18 ani, lucrează în Germania şi este formată din nouă membri: Mario Catană, Lucian Hadu, Ioan Strimbeanu, Virgil Băjănaru, Gheorghe Turcescu, Bogdan Popescu, Dana Diaconu, Mihaela Catană şi Katy Anghel. Spiritul de echipă este prezent atât în arenă, cât şi în viaţa de zi cu zi: şeful a ţinut neapărat să-i menţioneze pe toţi colegii. “Aş dori să punctez că fără aceste persoane, trupa Catană nu ar fi ajuns niciodată la această performanţă şi la acest nivel.

Cele trei fete au fost campioane la gimnastică sportivă. Dana Diaconu este o voltijeră cu o exprienţă foarte mare, la fel ca şi Mihaela şi Katy. Lucian Hajdu este cel care are grijă de parte acrobatică a trupei şi e fost gimnast de performanţă. Ceilalţi membri ai trupei sunt de asemenea foşti sportivi şi acrobaţi cu vechime şi experienţă în circ. (Cătălina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden catana catan