x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Chemata in armata la 78 de ani

Chemata in armata la 78 de ani

27 Mar 2006   •   00:00
Chemata in armata la 78 de ani

Americanca Sonia Goldstein a fost extrem de flatata atunci cand armata SUA i-a trimis o scrisoare in care ii cerea sa intre in randurile sale si sa se alature celor "putini, dar mandri", informeaza Rompres.

Festival de arte martiale

Campionul japonez de kyokushinkai isi demonstreaza abilitatile la cea de-a 21-a editie a Festivalului international de arte martiale desfasurat la Palatul Sporturilor din Paris-Bercy. La demonstratie au participat si calugari Shaolin, care au impresionat publicul prin complexitatea executiilor.

Spray nazal pentru nervi

Barbatii ar putea reusi de acum inainte sa isi pastreze calmul si gandirea limpede folosind un spray nazal cu hormoni, informeaza Daily Telegraph. Hormonul folosit la fabricarea acestor sprayuri se numeste oxitocina si este eliberat de creierul femeilor in timpul nasterii si in timpul alaptarii.

HBO - Reality-show dupa "Totul despre sex"

Postul de televizune HBO se afla pe ultima suta de metri a negocierii unui contract pentru realizarea unui episod- pilot al unui nou reality-show descris drept "o tentativa de a aduna la un loc vivacitatea, sexualitatea si prietenia dintre femeile care locuiesc intr-un oras mare, sub forma unui reality- show", informeaza Rompres. Ideea a venit din partea lui Amy Harris, producatoare si scenarista pentru hitul de televiziune "Sex and the City". Pentru moment nu a fost precizata data si nici locatia aleasa pentru realizarea episodului-pilot.

Pentru patrie - Chemata in armata la 78 de ani

Americanca Sonia Goldstein a fost extrem de flatata atunci cand armata SUA i-a trimis o scrisoare in care ii cerea sa intre in randurile sale si sa se alature celor "putini, dar mandri", informeaza Rompres. Totusi, la varsta de 78 de ani, ea crede ca este un pic cam batrana pentru a se alatura soldatilor care lupta in diferite colturi ale lumii. In scrisoare se preciza ca armata SUA are nevoie de calitatile sale unice in stapanirea limbilor straine, avertizand insa ca, in acelasi timp, ii vor fi testate abilitatile psihice si mentale "dincolo de limite". "Iar eu stau aici cu cadrul meu, fara de care nu ma pot deplasa dintr-un loc intr-altul", a declarat batrana, precizand ca singura limba pe care o stie este engleza.

Germania - I-au furat mormantul

O femeie din Germania intentioneaza sa dea in judecata rudele defunctului sau sot intrucat acestea i-au furat mormantul. Christa Jahn, in varsta de 73 de ani, din Frankfurt, a achizitionat un loc de veci langa locul de odihna vesnica al sotului sau. Batrana a fost socata in momentul in care s-a dus sa puna flori la mormantul acestuia si a descoperit ca langa el a fost ingropata o matusa a acestuia. "Am platit locul de veci din banii mei, iar rudele sotului meu au ingropat-o acolo pe matusa lui. Simteam ca-mi explodeaza inima. Atunci am inteles de ce nu m-au chemat la funeralii. A fost un complot sa-mi fure mormantul", a declarat femeia.

Caritate - Kevin Federline si-a donat parul

Sotul cantaretei Britney Spears, Kevin Federline, si-a donat parul unei organizatii care realizeaza peruci pentru copiii bolnavi de cancer, informeaza Daily Star. Kevin, in varsta de 28 de ani, doreste sa-si faca astfel publicitate intrucat intentioneaza ca in viitorul apropiat sa lanseze un album rap.

Competitie - Cupa Palariilor, in Dubai

In Dubai s-au desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute nu doar celebrele curse de cai prilejuite de Dubai World Cup, ci si competitia palariilor. Modelele indoneziene au incercat sa impresioneze juriul concursului "Cea mai frumoasa palarie". Dubai World Cup cuprinde sapte curse (cinci pentru Grupa I si doua pentru Grupa a II-a), iar premiile totale se ridica la 21,25 milioane de dolari.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden