x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Columbia - Maratonul bebelusilor

Columbia - Maratonul bebelusilor

02 Noi 2005   •   00:00

Aproximativ 600 de bebelusi cu varste cuprinse intre 8 si 18 luni sunt asteptati la startul maratonului de-a busilea, ce se va desfasura pe o distanta de cinci metri, in centrul orasului Cali, din Columbia.

Muscata de nas de o foca


O femeie din Africa de Sud a fost muscata de nas de o foca pe care a incercat sa o duca inapoi in apa. Animalul fusese zarit stand de mai multe zile in acelasi loc, asa ca Elsie van Tonder, de 49 de ani, s-a gandit sa-l salveze. Foca n-a "apreciat" gestul si i-a smuls nasul "salvatoarei".


Concurs de moda la cursa de cai


Danielle Williams (foto) este fericita castigatoare a concursului de palarii desfasurat in cadrul decernarii premiilor "Fashion in the Field", prilejuit de cursa de cai Melbourne Cup din Australia. Favoritul competitiei cabaline este "Makybe Diva".

Columbia - Maratonul bebelusilor


Aproximativ 600 de bebelusi sunt asteptati la startul maratonului de-a busilea, ce se va desfasura pe o distanta de cinci metri in centrul orasului Cali, din Columbia. Potrivit publicatiei "Terra Noticias Populares", la cursa se pot inscrie micutii cu varste cuprinse intre 8 si 18 luni, iar premiile constau in diplome si produse pentru bebelusi.

Serenade - Si soarecii canta melodii de dragoste


Un studiu realizat recent de cercetatori din Marea Britanie arata ca, atunci cand se afla in apropierea femelelor, soarecii masculi emit sunete care reprezinta adevarate balade de dragoste. Cercetatorii stiau de mult timp ca soarecii emit o serie de sunete in prezenta femelelor din aceeasi specie. Recent, cu ajutorul analizelor pe computer, oamenii de stiinta au stabilit ca aceste sunete sunt de fapt cantece de dragoste care fac parte din ritualul de imperechere. Melodiile pe care rozatoarele le "interpreteaza" in timpul ritualului de curtare au o frecventa ridicata, care nu poate fi perceputa de urechea umana.

Mutare - Posh si Becks, in SUA


Victoria Beckham cauta o locuinta in Los Angeles pentru familia sa. Potrivit revistei Closer, Posh vrea sa se mute in Statele Unite pentru a incepe o cariera la Hollywood. Un apropiat al cuplului a declarat ca Victoria isi doreste un loc unde sa se simta confortabil. Se pare ca doamna Beckham are de ales intre Malibu si Hollywood Hills.

Africa de Sud - "Boboc" la 84 de ani


Un barbat in varsta de 84 de ani din Africa de Sud a intrat la facultate dupa 66 de ani de la prima incercare. Timamba Chauke a renuntat la a mai sustine un alt examen de admitere dupa primul esec, insa dupa mai bine de jumatate de secol a hotarat sa-si mai incerce norocul. Dupa ce a trecut de testul la matematica, batranul, care vrea sa studieze stiintele economice, mai are de sustinut probe la engleza, tsonga, economie, contabilitate si istorie.

Riscurile meseriei - Pastor electrocutat in timpul botezului


Pastorul Kyle Lake, in varsta de 33 de ani, din Waco (Texas), s-a electrocutat in timpul slujbei de botez pe care o presta. Preotul a tinut mortis sa vorbeasca la microfon pentru a fi auzit de toata lumea din biserica. Atunci cand a intrat in bazinul de botez al bisericii s-a produs un soc electric care a dus la decesul acestuia. Femeia care urma sa fie crestinata nu a suferit leziuni.

Top - Potter este eroul no. 1


Harry Potter a fost votat cel mai mare erou de fictiune al tuturor timpurilor, informeaza Daily Mirror. Topul a fost alcatuit de 1.500 de cinefili chestionati de "Sci Fi channel". Adolescentul vrajitor este urmat in clasament de "Terminatorul" lui Arnold Schwarzenegger, Buffy Spaima Vampirilor si Spiderman. Pozitia a 5-a a topului e ocupata de Doctorul Who, iar locul 6 ii apartine lui Han Solo (Star Wars). Nici Neo, interpretat de Keanu Reeves (Matrix), nu a fost uitat. Pe ultima pozitie se situeaza Batman.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden