x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Contrabanda - Prea multe oua in chiloti

Contrabanda - Prea multe oua in chiloti

15 Noi 2005   •   00:00

Un australian care se pregatea sa urce la bordul unui avion, cu destinatia Bangkok, a fost prins purtand in lenjeria intima sase oua de cacadu (specie de papagali australieni cu penajul alb si cu un mot viu colorat).

CAsAtoriTi, cAutAm amanTi


AshleyMadison.com este un site pe care persoanele casatorite care nu se simt implinite in casnicie pot face cunostinta cu amanti discreti. Motto-ul Agentiei AshleyMadison este "Cand monotonia cuprinde monogamia".


Cu picioarele pe perete


Galeria de Arta a Fundatiei Ilija M. Kolarac din Belgrad a fost gazda unei expozitii semnate Gordana Belic. Unul dintre vizitatori s-a oprit in fata picioarelor suspendate pe perete.

Pudica - Shakira isi arata doar buricul


Starul pop columbian Shakira (foto) a declarat recent ca este foarte timida atunci cand trebuie sa-si arate trupul in videoclipuri. "Cred ca aceasta inhibitie mi-o provoaca mama, care nu vrea sa mi se vada decat buricul. Desi par o persoana agresiva din punct de vedere sexual, de fapt sunt foarte timida si chiar ma rusinez cand trebuie sa ma dezbrac. Ii admir pe cei care pot poza nud de dragul artei. Eu nu pot. Si imi acopar toate partile pe care mama imi spune ca trebuie sa le acopar", a spus cantareata.

Chirurgie - Sanii Victoriei Beckham sunt falsi


Victoria Beckham a recurs la chirurgia plastica pentru a-si infrumuseta sanii, relateaza Rompres. Potrivit unor documente judecato-resti, fosta membra a Spice Girls si-a implantat silicoane in anul 1999, pentru suma de 10.000 de lire sterline. De-a lungul timpului, cantareata a negat insa ca si-ar fi facut o astfel de operatie. "Documentele judecatoresti nu reprezinta un secret, iar Victoria nu are nimic de spus", a declarat purtatorul de cuvant al vedetei. Documentele fac parte din dovezile aduse la tribunal de un ziar actionat in judecata de sotii Beckham, pentru calomnie.

Contrabanda - Prea multe oua in chiloti


Un australian care se pregatea sa urce la bordul unui avion, cu destinatia Bangkok, a fost prins purtand in lenjeria intima sase oua de cacadu (specie de papagali australieni cu penajul alb si cu un mot viu colorat). Barbatul - in varsta de 56 de ani - a fost acuzat de tentativa de contrabanda cu animale salbatice autohtone, riscand o pedeapsa de pana la zece ani de inchisoare.

Licitatie - 95.000 de euro, o trufa


O trufa alba provenita din Piemont (Italia) cu greutatea de 1,2 kilograme a fost vanduta duminica, pentru suma de 95.000 de euro, unui cumparator anonim din Hong Kong, in cadrul unei licitatii organizate de Christies. Cumparatorul a participat la licitatie prin intermediul unei legaturi prin satelit. O trufa alba cu greutatea de 850 de grame a fost achizitionata, anul trecut, in schimbul sumei de 42.000 de euro, fiind, la momentul respectiv, cea mai scumpa trufa din lume. Aceasta a fost cumparata de restaurantul londonez "Zafferano".

Achizitie - 10.000 de lire pentru beculetele de Craciun


Jordan si sotul sau, Peter Andre (foto), au cheltuit nu mai putin de 10.000 de lire sterline pentru instalatia electrica de Craciun. Cel mai mult a costat o sanie trasa de un ren, pe care o vor instala in fata casei lor din Maresfield, East Sussex. "Este primul Craciun pe care il petrecem ca familie, asa ca nu vom considera niciodata ca am cheltuit prea mult pentru a ne transforma locuinta intr-un taram de basm", a declarat fostul fotomodel.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden