x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Copt - Morar are ;jucariile; mult mai scumpe

Copt - Morar are ;jucariile; mult mai scumpe

de Catalina Iancu    |    26 Oct 2006   •   00:00
Copt - Morar are ;jucariile; mult mai scumpe

Era spaima profesorilor, fiindca scria la ziarul Glasul Maramuresului. Si-ar fi pus prezervativ si pentru un simplu sarut. Asa era "the little Morar". Acum e tot rau, da’ bun, doar coaja i s-a copt. Se trezeste in fiecare dimineata, alaturi de Buzdugan, la Radio 21.

Jurnalul National: Cum era Morar(u) mic?
Mihai Morar: The Little Morar era un pusti timid, foarte introvertit... In clasa a X-a tineam la ziarul local, la Glasul Maramuresului, o rubrica despre tineri, in care injuram sistematic directorii scolii. Intr-o saptamana scrisesem chiar si despre practicile invechite de predare ale dirigintei. Diriginta, in razboi cu mine! Un fel de razboi Basescu - Tariceanu, la scara mai mica.... Fumam in WC, dar la fete... Ma intelegeam mai bine cu ele. Dar nu atat de bine, incat sa ajungem la sexul protejat. Am avut o singura prietena in liceu. La varsta aia eram atat de speriat de bolile cu transmitere sexuala, incat as fi fost in stare ca pana si la un simplu sarut sa folosesc prezervativ... Era sa fiu exmatriculat o data, cand le-am dat voie colegilor sa facem picnic in clasa. Nota la purtare nu am avut-o niciodata sub 10. Cred ca le era frica sa mi-o scada. A doua zi ii dadeam la ziar.

"Jucariile barbatului sunt mult mai scumpe"

Cum este Morar(u) mare?
Tot rau, da’ bun. La fel de timid in esenta, doar coaja mi s-a copt. Bucurestiul m-a invatat sa-mi cenzurez emotiile primare. In rest, nu e mare diferenta. Singura deosebire dintre un copil si un barbat e ca jucariile barbatului sunt mult mai scumpe.

Ce s-a schimbat intre Morar cel mic si Morar cel Mare?
Pe vremuri, eram seful clasei. Acum nu sunt sigur daca sunt seful casei...

A reusit sotia ta sa faca din tine o opera de arta?
E in toiul Lucrarii. Barbatul inainte de casatorie seamana cu un barbar. Dupa casatorie, incepe sa descopere civilizatia, sa se spele pe maini inainte de masa, sa respecte un program al meselor, sa aiba ora de culcare, sa se uite cu ce haine iese din casa, sa treaca pe la manichiura, sa se barbiereasca zilnic...

Romanii au destule Marilyn Monroe, ce le lipseste?
Noua nu ne lipseste nimic. Noi avem catralioane de Marlyn Monroe, in schimb americanii nu o au pe Gina Pistol...

Cum ai caracteriza o moldoveanca?
O femeie a dracu’ de frumoasa, care stie ca in viata desteptii conduc lumea, iar inteligentii mor de foame. O femeie care s-a nascut in Moldova, dar acum traieste oriunde altundeva in tara sau in lume.

Mihaela Radulescu sau Andreea Marin?
Dar de ce sa alegem una dintre ele? Aplicam mai bine principiul Banica. Pentru ca nu se putea hotari asupra uneia singure, le-a avut pe amandoua.

"Pazea, Videanule!"

Ce alte idei geniale care pot fi impartasite mai ai?
Mai tineti minte filmul: "I se spunea Buldozerul?!". La iarna, eu si Buzdugan vrem sa cumparam un buldozer si sa deszapezim strazile unde avem solicitari. Si in loc de posterele cu femei dezbracate, in parbrizul buldozerului punem poza noastra. Iar peste trei ani candidam la Primarie. Pazea, Videanule! O alta idee e sa ne facem firma de astupat gropi SC Noi-asfaltam-tot-ce-nu-asfalteaza-Primaria SRL. Sa fie o firma nonprofit. Mergem si asfaltam groapa din fata casei omului.

Ce nu te-a intrebat nimeni niciodata?
Mihai, e adevarat ca tu te-ai nascut chiar de ziua ta?
×
Subiecte în articol: antimonden morar