x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu diamantu-n dinti

Cu diamantu-n dinti

de Catalina Iancu    |    17 Noi 2005   •   00:00
Cu diamantu-n dinti

Nepoata regretatei Mihaela Runceanu a primit o cerere cel putin neasteptata. Iubitul Andreei Runceanu, Andrei Cristian, i-a intins o cursa, pe care o va povesti si stranepotilor.

Violonista Amadeus, Andreea Runceanu, s-a intors de curand dintr-un turneu in Singapore. La aeroport trebuia sa o astepte prietenul ei, Andrei Cristian (din intamplare si muzician, care colaboreaza cu Margineanu). Dar acesta si-a trimis amicul sa faca pe curierul, adica sa-i aduca iubita acasa.

CA-N FILME. Paul, care mai tarziu s-a dovedit a fi complice, si-a indeplinit misiunea pe jumatate. A ridicat-o pe Andreea de la aeroport, a suit-o in masina si a dus-o direct... la Casa Doina. A vrajit-o cu vorbe dulci, cum ca el ar avea nevoie sa ridice un pachet de la restaurantul cu pricina, promitandu-i ca, in scurt timp, vor ajunge la destinatie. Andreea era prea obosita ca sa mai protesteze, s-a asezat la o masa si il astepta pe Paul. Numai ca, dupa cateva secunde, muzica a inceput sa cante si, o data cu ea, si-a facut intrarea in scena iubitul artistei. A ingenuncheat, i-a luat mana si i-a pus in deget un inel cu diamant. "Vrei sa fii sotia mea?" "Dar ce cauti aici, nu trebuia sa fii acasa?" Dupa acest dialog, Andreea a bufnit in plans. De bucurie. "Am acceptat cererea, iar Andrei i-a sunat imediat pe parintii mei, ca sa-i anunte ca vom veni la ei, la Buzau, pentru a ma cere oficial." Nu le mai ramane decat sa stabileasca ziua nuntii si unde isi vor petrece luna de miere.

ANUNT
"Am acceptat cererea, iar Andrei i-a sunat imediat pe parintii mei"
Andreea Runceanu

×
Subiecte în articol: antimonden