x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 26 iulie 2004

Cu vedere la plaja - 26 iulie 2004

26 Iul 2004   •   00:00
Cu vedere la plaja  -  26 iulie 2004

Jurnal de Litoral

Nu trecusem niciodata prin Vama. Auzisem insa legende cu studenti ametiti care te-nghesuie prin unghere sa le dai si lor ceva de-o tuica. Asta dupa ce-a trecut berea prin ei ca apa prin Dunare. Numai cand ma gandeam si ma trosnea o greata subita, pe mine, care sunt asa... un soi de fandosita de oras. De-aia nici nu m-am dus cu colegii pe-acolo si-am preferat sa lancezesc pe-o plaja din Mamaia, cu-n profiterol si-un suc garnisit cu umbreluta de fite, de zici ca-i importata fix din Hawaii. Si taman cand imi savuram eu victoria asupra Vamei, in sensu’ ca nici de-a naibii n-am calcat pe-acolo, mi-aduce colega un mac presat. Nu stiu dac-a fost macul sau colega, da’ m-a apucat brusc doru’ de duca. Cine naiba-i Vama asta cu macii ei cu tot?! Asa ca mi-am calcat io frumusel pe "orgoliul" de Mamaia si m-am carat in Vama. Ptiu, drace! Zici ca nimerisem pe taramul nimanui. Dansau aia, de nebuni, printre mesele-mprastiate de-a valma pe plaja si mai trageau si-o dusca-ntre melodii. Ba, da’ dansau astia si cand in boxe nu mai paraia nici un acord! Am zis sa ma dreg totusi c-o bere, poate-mi trece. Da’ de unde! M-au invadat insectele, iesite si ele la cina. Numai pe mine ma enervau. Ceilalti cred c-ar fi stat la masa si cu dracu-n persoana. Mama lui de mac...

Vedete de la mare

Saptamana aceasta, Delia Matache va lipsi din spectacolele de pe Litoral, deoarece, incepand de azi, va filma al treilea videoclip. Piesa se intituleaza "In sufletul meu", Delia avand parte de o colaborare inedita, daca tinem cont ca piesa are o parte de rap, ce va fi asigurata de celebrul DJ Star. Dar cea mai mare surpriza pe care Delia o pregateste admiratorilor sai este aceea ca "In sufletul meu" este o piesa reggae, un stil pe care pana acum interpreta nu l-a abordat. Decizia ii apartine managerului ei, Radu Groza, care a hotarat ca este timpul ca Delia sa se diferentieze de marea masa a cantaretilor si trupelor de pop-dance. Sa vedem daca va reusi.

Patru intrebari pentru Mihai Georgescu

Liderul "Berii gratis", fermecat de femeia cu bun gust, rafinata si care stie sa faca plaja

  • Ai trait vreo poveste de dragoste la malul Marii Negre?

    Nu, nu mi s-a intamplat sa traiesc povesti de dragoste la mare, dar pot spune ca am amintiri mai mult decat placute de pe Litoral, iar printre ele as vrea sa o mentionez pe cea mai frumoasa dintre ele. S-a intamplat imediat dupa ce am luat Bacalaureatul. Atunci am plecat la mare cu toti colegii mei si, desi aveam bani doar cat sa trecem strada, ne-am distrat mai mult decat oricand. Nu voi uita!

  • Ce ai spune daca Marea Neagra s-ar transforma intr-o mare de bere?

    Asta ar insemna ca in loc de Marea Neagra sa se numeasca Marea Bere Gratis. Noi nu suntem bautori de bere si chiar daca la fiecare autograf desenez si o halba de bere nu inseamna ca, in mod automat, adoptam acest insemn drept mascota. Chiar nu suntem bautori de bere, mai degraba am bea cate un sprit. Asa ca daca, prin absurd, marea ar deveni bere, ne-ar bucura sa poarte numele formatiei.

  • Ti s-a intamplat sa primesti bere gratis cand te aflai la cumparaturi?

    Nu, nici asta nu mi s-a intamplat niciodata si, asa cum am spus mai devreme, pentru ca berea nu se numara printre bauturile mele preferate, nu a fost cazul sa cumpar asa ceva. Exista doar festivaluri ale berii, atunci cand suntem serviti cu bere, dar asta numai pentru ca suntem invitati sa sustinem spectacole acolo si nu pentru ca ne dorim noi neaparat sa ne desfatam cu atata bere.

  • Ce fete iti place sa vezi pe Litoral?

    Imi place sa vad numai femei interesante. Imi plac fetele cu bun gust, rafinate si care stiu sa faca plaja, nu sa se dea in spectacol. De asemenea, este interesanta combinatia dintre femeie si nisip. O asociere inspirata. Cum spunea si Andries intr-una din piesele sale... "ca nisipul femeile sunt". Evident, fiecare intelege ce vrea din asta. (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden bere